Tiket dana tenis (četvrtak, 06.07.2023)

Organizatori na Vimbldnu imaju mnogo problema sa kišom, pa je neizvesno da li će svi planirani mečevi biti odigrani onog dana za kada su zakazani. I nama to pravi problem, pa se lako može dogoditi da tiket važi dva dana. Kvote i granice bile su aktuelne u momentu pisanja teksta.

Ben Šelton – Laslo Đere – UG + (granica 40,5) @ 1.89 u CircusBet

Da srpski teniser nije dobar samo na šljaci pokaza je u prvom kolu kada je, nakon četiri taj brejka, pobedio odličnog servera Maksima Kresija. Bio je to pravi ”vimbldonski” duel, na kome su viđena samo po dva brejka. Đere se, sa razlogom, žalio na žreb na grend slemovima, i obično je već u prvim kolima dobijao jako teškog rivala. Sada kad je prošao premijeru biće mu mnogo lakše, i sigurno da nije bez šansi protiv još jednog igrača kome trava odgovara. Na šljaci bi Laslo Đere bio veliki favorit protiv Bena Šeltona, ali mladom Amerikancu brza podloga više odgovara. On je imao težak meč u prvom kolu protiv Japanca Taro Danijela koji je dobio tek posle pet setova. Biće i ovo dug meč, pa ko se bude bolje snašao u taj brejkovima, za koje verujemo da će ih biti, otići će u treće kolo. Naš predlog je više gemova od granice, a ona je na 40,5 ukupno. Za UG + kvota je 1.89 u kladionici CircusBet.

Danil Medvedev – Adrijan Manarino – UG + (granica 38,5) @ 1.99 u CircusBet

Da se igra na betonu Medvedev bi lako rešio francuskog veterana, to je sigurno. Međutim, na travi šanse manarina da napravi iznenađenje rapidno rastu. Francuz odlično servira, sjajno igra voleje i potrebna mu je samo maksimalna koncentracija i eto prilike da izbaci trećeg tenisera sveta. Medvedev je u prvom kolu pobedio malo poznatog Britanca Ferija, ali nije oduševio. Njemu je trava najneomiljenija podloga, a prošle godine nije ni igrao na Vimbldonu zbog zabrane organzatora za ruske tenisere. Manarino je bio ubedljiv u prvom kolu protiv jednog drugog Rusa, Alekandera Ševčenka, ali to i nije bio težak ispit za njega. Neposredno pred dolazak u london Manarino je igrao finale turnira na Majorci, pa smatramo da je u odličnoj formi i da može napakostiti Medvedevu. Naš predlog je više gemova ukupno od ponuđene granice, koja u kladionici CircusBet iznosi 38,5. Kvota za (+) je 1.99.

Endi Marej – Stefanos Cicipas – 1,UG + (granica 41,5) @ 3.25 u CircusBet

Apsolutni derbi dana na Centralnom terenu odigraće bivši šampion Vimbldona Endi Marej i trenutno peti teniser sveta Stefanos Cicipas. Grk je dvostruki finalista grend slemova, gubio je od Đokovića u Parizu i Melburnu, a još uvek čeka svoju prvu titulu. Ne verujemo da će do nje doći u Londonu, pre svega jer mu je trava najslabija podloga. Na drugoj strani Mareju je, u ovom trenutku karijere, ovo naveća šansa za neki dobar rezultat, šo je pokazao i u prvom kolu lakom pobedom nad zemljakom Penistonom. Grk se mučio sa Dominikom Timom, igračem koji je dugo van forme i koji nikako da se vrati na pravi put nakon povrede, a slavio je Cicipas tek posle pet setova. Sve nam to ukazuje da je Marej, koji će imati ogromnu podršku sa tribina, favorit u ovom meču, pa verujemo da će uspeti da prođe u treće kolo. Naš predlog je pobeda Mareja uz više gemova ukupno, a za 1,UG + kvota u kladionici CircusBet iznosi iznosi 3.25. Inače granica za gemove je 41,5.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici CircusBet iznosi 12.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.