MERIDIAN – KUĆA NAJVEĆIH BONUSA: Uz poklon dobrodošlice stiže i 5% bonusa na gubitne tikete odigrane putem aplikacije!

Kladite se preko Meridianove aplikacije i osvojite 5% bonusa!

Vreme je za novu zabavu – upoznajte Meridian: vašu najbolju opciju za klađenje!

Sportska kladionica Meridian poznata je kao kuća najvećih bonusa, a sada stižu nove vesti – specijalan bonus za one koji se klade putem aplikacije!

Stiže 5% bonusa na sve nedobitne tikete koji su odigrani putem aplikacije meridianbet.rs.

Šta to znači za vas? Pa, jednostavno rečeno, čak i kada ne pobedite, još uvek ostvarujete dobitak! Bez obzira da li ste odigrali tiket na fudbalsku utakmicu, teniski meč ili neki drugi sportski događaj, ako se tiket pokaže nedobitnim, Meridian će vam dati 5% bonusa na uloženi iznos.

Kako biste iskoristili ovu ponudu, sve što treba da uradite je da preuzmete besplatnu aplikaciju, kreirate nalog i odigrate svoje tikete. Bez skrivenih uslova i komplikovanih procedura – bonus će biti automatski dodeljen na vaš račun za nedobitni tiket koji ste odigrali putem aplikacije, a koji podrazumeva:

– Minimalna uplata po tiketu: 100 RSD
– Minimalna kvota po paru: 1.5
– Minimalan broj parova po tiketu: 4


I to je sve. A, ako još uvek niste postali član Meridiana – ne brinite, imamo rešenje i za to. Kliknite OVDE, kreirajte i verifikujte nalog, te na vaš račun stiže poklon BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da unapredite svoje klađenje i osvojite još veće nagrade. Preuzmite Meridian aplikaciju danas i započnite svoje sportsko klađenje s dodatnim bonusom od 5% na nedobitne tikete.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.