DOBRODOŠLI NA NAJVEĆU LETNJU FEŠTU: Preuzmite 4.000 DINARA i uživajte najboljoj žurki na Balkanu!

Meridian vam je obezbedio najjači bonus za početak avanture – preuzmite 4.000 DINARA i uživajte uz slot igre i sportske tikete!

Meridian je obezbedio veličanstveno iznenađenje, ekskluzivno za novajlije! Da li ste ikada pomislili da ćete moći da uživate u vrhunskoj avanturi besplatno? Sada je i to moguće na MESTU NAJBOLJE ZABAVE!

Potrebno je samo da se REGISTRUJETE i par trenutaka nakon toga će vam biti uplaćeno 4.000 DINARA BONUSA na vaš korisnički nalog! Pomenuti bonus možete iskoristiti kako za slot igre (3.000 DINARA) tako i za sportske tikete (1.000 DINARA).

Što se sportskog klađenja tiče, danas startuje druga nedelja najstarijeg turnira na svetu, Vimbldona! Odaberite svoje favorite i stavite ih na tiket!

Posle odigranih tiketa, vreme je da isprobate i slot igre. Na raspolaganju vam stoji preko 2.000 najpopularnijih igara.

A, nakon što iskoristite ovaj bonus, vreme je za uplatu prvog depozita! Ukoliko uplatite 500 ili više dinara u danu vaše REGISTRACIJE, u igri ste za magičan bonus na prvi depozit. Maksimalan iznos koji možete osvojiti na ovaj način je 120.000 DINARA BONUSA!

BONUS VEST!!! Da li ste ikada poželeli da posetite jednu od prelepih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće!

Pridružite se promociji PINATA LOCA MADNESS u Meridianu, koja će trajati sve do kraja avgusta i osvojite GLAVNU PREMIJU – PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

Vaše je samo da uživate uz igre sjajnog provajdera Expanse Studios i možete preuzeti vredne nagrade. Pored putovanja čekaju vas: električni skuter, električni trotinet, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

Dobro došli u Meridian, uživajte u vrhunskoj avanturi!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.