SAVRŠEN POKLON TE ČEKA NA DOBRO POZNATOJ ADRESI: Deponuj novac na svoj nalog u Meridianu i osvoji i do 120.000 RSD BONUSA!

Registruj se u Meridianu i čeka te 100% bonusa na prvi depozit!

Ako želite savršenu zabavu – vreme je da se REGISTRUJETE u Meridianu! Ono što vas čeka na MESTU NAJBOLJE ZABAVE će vas apsolutno oduševiti.

Sportska kladionica Meridian poznata je kao kuća najvećih bonusa, pa i ovog puta opravdava taj epitet.

Pre svega, samo par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno čak 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako na celokupnoj slot ponudi, tako i na sportske tikete.

Ali, zabava tu tek počinje! Nakon toga, vreme je da uplatite prvi depozit, a tu vas čeka posebno iznenađenje. Meridian vam je obezbedio 100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT! Maksimalan iznos novca koji možete osvojiti na ovaj način je 120.000 DINARA!

Jedina stvar koju treba da ispoštujete je da vaš prvi depozit bude barem 500 DINARA ili više od toga. Potrebno je da depozit okrenete tri puta na igrama iz kategorije sotovi i MAGIČAN BONUS je vaš!

BONUS VEST: Da li ste ikada poželeli da posetite jednu od prelepih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće na MESTU NAJBOLJE ZABAVE!

Pridružite se promociji PINATA LOCA MADNESS koja će trajati sve do kraja avgusta i osvojite GLAVNU PREMIJU – PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

Vaše je samo da uživate uz igre sjajnog provajdera Expanse Studios i možete preuzeti vredne nagrade. Pored putovanja čekaju vas: električni skuter, električni trotinet, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

Dobro došli u Meridian, vreme je za najbolji provod na Balkanu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.