Kako ti zvuči 50% BONUSA SVAKODNEVNO? Deponuj i započni avanturu!

Ekskluzivno u Meridianu ti se pruža prilika da preuzmeš 50% slot bonusa svaki dan – deponuj putem mreže eksternih partnera i uživaj u zabavi.

Ako želite dobru zabavu pojačanu vrhunskim bonusima potrebno je samo da posetite Meridian. Sada vam se pruža ekskluzivna mogućnost da osvojite 50% SLOT BONUSA SVAKODNEVNO!

Dobro ste čuli, od sada je i to moguće! Potrebno je da uplatite 1.000 ili više dinara pute mreže Meridianovih eksternih partnera i svakog dana vas čeka 50% BONUSA NA PRVI DNEVNI DEPOZIT!

Izvrtite uplaćeni depozit na slot/live dealer/poker ponudi i pomenuti bonus je vaš! Važno je napomenuti da bonus možete iskoristiti u roku od 72 ČASA na celokupnoj slot ponudi.

Dobro došli na MESTO NAJBOLJE ZABAVE, uživajte u vrhunskoj letnjoj avanturi!

Još uvek nemate korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJE vas čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

Međutim, ni to nije sve! Uplatite 500 ili više dinara i u igri ste za NAJVEĆI BONUS NA PRVI DEPOZIT NA BALKANU! Na ovaj način možete osvojiti NESTVARNIH 120.000 DINARA!

Ne propustite sjajnu žurku ovog leta, ekskluzivno u Meridianu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.