Tip dana: Šelburn – Bohemijan: Gosti napadaju treće mesto, ali pita se tu nešto i Šelburn!

U petak je nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali premijerni duel 24. kola irskog šampionata u kom će Šelburn na svom terenu ugostiti Bohemijan.
Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Šelburn: Odlične partije na domaćem terenu!

Prošlo prvenstvo je Šelburn završio na sedmom mestu na tabeli, a ono što je najvažnije je da je ova ekipa obezbedila opstanak u društvu najboljih.
Svakako da se ni ovog puta ne razlikuju glavni ciljevi ove ekipe, a kada se sve sabere i oduzme, deluje da svi navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni sa partijama njihovog omiljenog tima u najkvalitetnijem rangu irskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se tim koji je do sada čak trinaest puta dolazio do naslova prvaka Irske, a poslednji put još davne 2006. godine nalazi na šestom mestu na tabeli uz devet bodova manjka u odnosu na trećeplasirani tim, a za one koji ne znaju, to treće mesto je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi izlazak na evropsku scenu.
Na poslednjih pet mečeva nekadašnji šampion Irske je ostvario dva trijumfa, dva remija i jedan poraz i to na gostovanju kod Sent Patrika, koji igra sjajno ove sezone o čemu verovatno najbolje svedoči i trenutni plasman ove ekipe na drugom mestu na tabeli.
Inače, u prošlom kolu je Šelburn odigrao jedan dosta dobar meč i slavio na gostovanju kod “fenjeraša” Dablina, a taj duel je završen sa više nego ubedljivih 0:4.
Pre toga je četa Damijena Skrufa remizirala na svom terenu protiv trećeplasiranog Deri Sitija, kada je bilo 1:1, što se takođe može uvažiti kao dobar rezultat i generalni utisak je da u poslednje vreme Šelburn igra poprilično dobro, a svakako da bi svi navijači nekadašnjeg šampiona Irske voleli da to bude slučaj i večeras protiv neugodno Bohemijana.
Za kraj, do sada je Šelburn odigrao dvanaest mečeva na svom stadionu, gde je ova ekipa za sada doživela samo dva poraza, uz po pet trijumfa i remija, a poslednji poraz na svom stadionu je šestoplasirani tim na tabeli doživeo još sredinom aprila, kada je Sent Patrik slavio sa 0:1.

Bohemijan: Primarni cilj je treće mesto na tabeli!

Bohemijan je klub iz Dablina koji je osnovan još 1890. godine, a do sada je ova ekipa jedanaest puta osvajala naslov prvaka Irske, uz konstataciju da se to poslednji put desilo 2011. godine.
Pored toga tim iz Dablina je osvojio sedam Kupa i tri Superkupa, što nam govori da se radi o jednom od najtrofejnijih irskih klubova.
Poslednjih godina ova ekipa ne postiže značajne rezultate, pa je tako prošlu sezonu Bohemijan završio na šestom mestu na tabeli, i nažalost ostao bez plasmana u kvalifikacije za Ligu konferencija, što je prošle sezone bio primarni cilj, a po svemu sudeći će biti i ove, iako na prvu deluje da to neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se izabranici Deklana Devina nalaze na petom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na trećeplasirani Deri Siti, a kao što smo već maločas napomenuli, to treće mesto je poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu, Bohemijan je ostvario samo jedan trijumf, dva remija i isto toliko poraza, međutim, ono što je takođe bitno je da je u prošlom kolu nekadašnji šampion Irske u jednom izuzetno kvalitetnom susretu slavio na svom terenu protiv Dandilka, a na tom meču smo videli čak pet pogodaka, pošto je na kraju domaćin slavio sa 3:2.
Pre toga je petoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod neugodnog Slajga, dosta lakše nego što se to očekivalo, a taj susret je završen rezultatom 3:1.
Inače, kada su u pitanju partije na gostovanjima do sada je ova ekipa odigrala dvanaest mečeva na strani i upisala pet trijumfa, tri remija, ali i četiri poraza, a sve to Bohemijan čini sa trećom najboljom gostujućom ekipom u ligi.
Za kraj, poslednji meč između Šelburna i Bohemijana je odigran pre nešto manje od dva meseca a na njemu nije bilo pobednika, ali ni golova.

Naš predlog

Ako se malo osvrnemo na nekoliko poslednjih međusobnih susreta između Šelburna i Bohemijana videćemo da su to sve mečevi sa malim brojem golova, a po našem mišljenju nas nešto slično očekuje i večeras zbog čega vam savetujemo da proate sa igrom 0-2 gola za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.51.

Pominjali smo već u analizi da Šelburn igra dosta dobro na svom terenu i utisak je da ovaj tim neće izgubiti ni večeras, pa vam preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.40.

Za one najhrabrije, preporučujemo čistu jedinicu uz fantastičnu kvotu 2.50 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.