AU, KAKAV POKLON! REGISTRUJ SE, DEPONUJ i možeš osvojiti do 120.000 DINARA BONUSA!

Još uvek nemaš korisnički nalog u Meridianu? Registruj se SADA i možeš osvojiti do 120.000 DINARA BONUSA NA PRVI DEPOZIT!

Meridian je ovog leta pripremio ozbiljno iznenađenje za NOVOREGISTROVANE IGRAČE. Ukoliko se sada REGISTRUJETE na MESTU NAJBOLJE ZABAVE obezbeđen vam je najveći BONUS NA PRVI DEPOZIT na Balkanu!

Prvo iznenađenje vas čeka odmah nakon REGISTRACIJE. Na vaš korisnički nalog će automatski biti uplaćeno 4.000 DINARA BONUSA koje možete koristiti kako za slot igre, tako i za sportske tikete.

Ali, to je samo početak avanture. Nakon toga, vreme je za prvu uplatu depozita. Ukoliko vaša prva uplata bude u iznosu od minimum 500 DINARA očekuje vas 100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT sve do maksimalnog iznosa od 120.000 DINARA.

Potrebno je da svoj ulog okrenete barem tri puta i osvojićete 100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT. Veći depozit povećava iznos vašeg potencijalnog bonusa.

Najbolja letnja avantura i ovog leta vas čeka, samo u Meridianu!

BONUS VEST: Da li ste ikada poželeli da posetite jednu od prelepih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće na MESTU NAJBOLJE ZABAVE!

Pridružite se promociji PINATA LOCA MADNESS koja će trajati sve do kraja avgusta i osvojite GLAVNU PREMIJU – PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

Vaše je samo da uživate uz igre sjajnog provajdera Expanse Studios i možete preuzeti vredne nagrade. Pored putovanja čekaju vas: električni skuter, električni trotinet, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

Uživajte u vrhunskom provodu, ekskluzivno u Meridianu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.