SPEKTAKL MOŽE DA POČNE! Uživaj u SJAJNOJ AVANTURI čitavog leta!

Meridian vam je priuštio fantastičnu zabavu i ovog leta – ako volite uzbudljivu avanturu posetite MESTO NAJBOLJE ZABAVE.

Za sve ljubitelje adrenalina i uzbudljive zabave imamo savršen predlog. Najveća letnja avantura i ovog leta rezervisana je ekskluzivno za Meridian.

Pred vama je preko 2.000 globalno najpopularnijih igara u čijim čarima možete uživati.

Uživate u spektaklu koji donosi najpopularnija kartaška igra? Prelažemo vam da isprobate planetarno najpopularniji Texas Hold’em Poker! Odmerite svoje snage sa najboljim pokerašima širom sveta.

Još jedna stvar Meridian posebno izdvaja u odnosu na konkurenciju. Samo na MESTU NAJBOLJE ZABAVE možete uživati uz slotove popularnog provajdera Expanse Studios.

Pored slotova pomenuti provajder nudi veliki broj igrica i igara na stoju koje zabavu dižu na još viši nivo.

Da stvar bude bolja, slot igre ovog proizvođača poseduju tri progresivna džekpota, a najveći među njima vam može uručiti MILIONSKE DOBITKE!

Ovog leta, ekskluzivno u Meridianu se održava promocija PINATA LOCA MADNESS koja donosi nagrade za stotinu najboljih igrača!

Ako se pokažete kao najbolji među njima osvojićete PUT U MEKSIKO ZA DVOJE! Pored toga očekuje vas još vrednih nagrada: električni skuter, električni trotinet, poklon spinovi i sjajni bonusi!

S toga ne čekajte, REGISTRUJTE SE U MERIDIANU i preuzmite 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete, tako i za celokupnu slot ponudu!

Nestvarna avantura počinje odmah nakon REGISTRACIJE!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.