Tiket dana (ponedeljak, 17.07.2023)

Tiket dana

I danas će na meniju biti utakmice skandinavskih liga, ali nam se uskoro pridružuju i lige iz alpskih zemalja. Predložene kvote mogu biti izmenjene u nekom momentu.

Inter Turku – KuPS – 2 @ 2.30 u CircusBet

Inter je imao odličan niz rezultata na svom terenu sve do pre pet dana kada ih u Turkuu pobedio VPS, tim sa samog dna tabele. Posle pet utakmica, četiri pobede i jednog remija, bio je to prvi poraz ovog tima pred svojim navijačima. Iskupljenje će tražiti u duelu s liderom šampionata pre ovog kola, elkipom KuPS. Ekipa iz Kuopija dočekuje meč na drugom mestu pošto su ih prestigli fudbaleri SJK-a u međuvremenu. Nije ni KuPS u nekoj posebno dobroj formi, i oni su u prošlom kolu doživeli neprijatno iznenađenje, a i njih je pobedio VPS, takođe kao gost. Dakle, oba rivala su u šrethodnoj sedmici bili žrtve ekipe iz Vasem a ostaje da vidimo ko se pre oporavio. U prvom delu sezone Inter je slavio u Kuopiju, to je takođe bilo iznenađenje, a sada verujemo da se vicešampion može revanširati. Predlažemo dvojku za koju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.30.

Varbergs – AIK – 2 @ 1.81 u CircusBet

To što se domaćin nalazi na dnu tabele švedske elitne lige i nije neka senzacija, ato što je i AIK u zoni ispadanja, svakako jeste. Sudeći po prethodnom kolu čini nam se da se tim Varbegsa polako vadi sa dna, pobedili su na strani Geteborg, tim koji je samo jedno mesto ispred njih na tabeli. To je ujedno bio prvi trijumf ovog tima u aktulenom prvenstvu i sigurno da je doprineo većem samopouzdanju kod fudbalera Varbegsa koji su prethodno imali 5 remija i čak 8 poraza. AIK će svakako brzo zaboraviti ovu sezonu, samo ako ne dospeju u situaciju da se bore za opstanak. Tim koji se godinama unazad bori za titulu ili evropske kupove, sada je na 10. mestu i ima samo 10 bodova iz 14 utakmica. U prethodnom kolu su izgubili od šampiona Hakena na svom terenu, ali su zato prethodno slavili u gostima protiv Bromapojkarne. Verujemo da mogu i na ovom gostovanju do pobede, a za dvojku je kvota 1.81 u kladionici CircusBet.

Stjarnan – Valur – 2 @ 2.15 u CircusBet

Valur je tim koji je trenutno u najboljoj formi u islandskoj ligi. Ekipa iz Rejkjavika je u seriji od pet utakmica bez poraza sa četiri pobede i jednim remijem. Prišli su vodećem Vikinguru na šest bodova, ali imaju i ovaj meč manje i sada mogu pobedom prići na samo tri razlike. Uskoro kreće i plej-of, pa eto šanse da se napadne i titula. Stjarnan će se boriti za plej-of, ali od nekog značajnijeg rezultata nema ništa. Oni su trenutno na 8. mestu, tri boda su udaljeni od poslednjeg tima u zoni plej-ofa, a posle dve utakmice bez pobede u prošlom kolu su deklasirali Hafnarfjordur na svom terenu sa čak 5:0. Valur je odigrao sedam utakmica na strani, a pobedio je čak šest puta. Meru im je uzeo samo aktuelni šampiona Breidablik. Protiv Stjarnana su favoriti, a za dvojku se dobija koeficijent 2.15 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici CircusBet iznosi 8.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.