Tiket dana (sreda, 19.07.2023)

Tiket dana

Večeras će se kompletirati spisak učesnika drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Već od naredne sedmice imaćemo mnogo ozbiljnije parove nego što su ovi sada. Predložene kvote važile su u momentu pisanja teksta.

Dinamo Tbilisi – Astana – x2,0-2 @ 2.10 u Mozzartbet

Gruzijski prvak je odigrao odličnu utakmicu u Kazahstanu i doneo odličnih 1:1 u Tbilisi. Nekadašnji velikan iz vremena SSSR-a, ekipa Dinama, mogla bi da napravi malo iznenađenje i da proše u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona preko, u prošloj sezoni, najboljeg tima Kazahstana. Prvi meč je pokazao da su timovi dosta ujednačenog kvaliteta, ali ostaje činjenica da Astana ima mnogo više iskustva u kupovima, barem u poslednjih par decenija. Kao i prvi, i drugi meč će biti dosta tvrd i ne treba očekivati goleadu u Tbilisiju. Dinamo se sprema za početak nove sezone dok je Astana trenutno druga u Kazahstanu sa bodom manje od vodećeg Ordabasija posle 16 odigranih kola. Naš izbor je Astana, za koju verujemo da neće izgubiti. Za x2,0-2 koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.10.

Larne – HJK – x2,0-2 @ 1.97 u Mozzartbet

Finci su ”otvorili” ekipu Larnea u prvom meču na samom startu, pogotkom srpskog napadača Bojana Radulovića, i malo ko je mogao da pretpostavi da će to biti jedini pogodak na meču. Sledi revanš u Severnoj Irskoj, tačnije u glavnom gradu Belfastu. Larne je osvojio titulu ostavivši iza sebe mnogo poznatije timove poput Linfilda i Glentorana. Problem za ovu ekipu je činjenica da su polsednji zvanični meč, pre duela sa Helsinkijem, imali još krajem aprila, a tek treba da sačekaju početak nove sezone. Zato se u Finskoj uveliko igra, ali HJK ne pruđa partije kakve se od njih očekuju. Ova ekipa je prošle sezone igrala u grupnoj fazi Lige Evrope, ali su u konkurenciji Ludogoreca, Rome i Betisa osvojili samo jedan bod u šest mečeva. U svakom slučaju su mnogo više ”potkovani” u Evropi od svog rivala i očekujemo da gol prednosti bude dovoljan za prolazak HJK-a u dalje takmičenje. Naš predlog je dupla šansa na Helsinki uz mali broj golova. Za x2,0-2 kvota je 1.97 u kladionici Mozzartbet.

Svift – Slovan – 2 @ 1.90 u Mozzartbet

Jedno od iznenađenja dogodilo se i u Bratislavi gde je luksemburški Sfift uspeo da izvuče 1:1 sa šampionom Slovačke Slovanom. Treba reći da je domaćin igrao celo drugo poluvreme bez isključenog Juraja Kucke, jedne od legendi nekoliko italijanskih klubova. On već ima 36 godina, ali će njegov izostanak biti veliki hendikep za Slovan u revanšu. Ekipa iz Bratislave ima ozbiljan kvalitet u svojim redovima, tu je od skoro i bivši golman Zvezde i kanadske reprezentacije Milan Borjan, ali i Baseđan, Kankava, Vajs, Bajrić i mnogi drugi. Sfift je postao šampion Luksemburga u prethodnoj sezoni iznenadivši Niderkorn i Dudelanž, ali su oni prethodni meč, pre ovog sa Slovanom, odigrali još 21. maja. Slovan nema šta da brani u Luksemburgu i mora ići na pobedu da bi prošao dalje, a njihova ambicija je ponovo igranje u grupnoj fazi nekog kupa. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 7.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.