Tiket dana (četvrtak, 20.07.2023)

Tiket dana

Od prošle sedmice, pa sve tamo do kraja sezone, uglavnom će u centru pažnje biti utakmice dva slabija evropska kupa. Sada su u pitanju kvalifikacije za Ligu konferencija, igraju se revanši prvog kola. Kvote su važile u momentu sastavljanja tiketa.

Milsami – Panevežis – 2 @ 1.99 u CircusBet

Smatrali smo da će Panevežis pobediti u prvom meču tim Milsamija jer se, jednostavno, radi o boljoj ekipi. To se nije dogodilo i pored toga što su Litvanci imali dva gola prednosti i nerealizovan penal. Sada Moldavci imaju malu prednost zbog igranja pred svojim navijačima, ali to ne mora da bude nikakva drastična razlika jer je poznato da podrška nije takva da bi mogla da uplaši Litvance. Za Panevežis je najvažnije da osvoji titulu i Litvaniji i da sledećeg leta pokuša da dođe do grupne faze nekog od kupova jer je tako mnogo lakše. Ako to planiraju sada da urade, ne smeju napraviti kiks, a tek ih očekuju jaki rivali, pod uslovom da izbace Moldavce. Zato je potrebno da bar osvoje što vipe bodova i sebi olakšaju put u narednim sezonama. Verujemo da Panevežis može slavili protiv Milsamija kao gost i predlažemo dv ojku sa koeficijentom koji u kladionici CircusBet iznosi 1.99.

Dila Gori – Dunajska Streda – 2 @ 2.55 u CircusBet

Prednost koju Slovaci imaju iz prvog meča ne predstavlja skoro ništa. Samo 2:1 je bilo za Dunajsku Stredu i to mora da upali alarm u vicešampionu Slovačke pred odlazak u Gruziju. Dila Gori je već više od deceniju u vrhu gruzijskog fudbala, skoro svake godine igraju u kvalifikacijama za evrpske kupove, ali nisu imali nekih spektakularnih rezultata. Sećamo se da su jednom naleteli na beogradski Partizan i to u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, kada su jedini put bili prvaci Gruzije 2015. godine. Uspeli su da u Slovačkoj odigraju dobro i da posle vođstva domaćina od 2:0 postignu gol velike nade. Dunajska Streda opanso preti da preuzme primat u šampionatu Slovačke od Slovana, a verujemo da je kvalitetnija od ekipe Dila Gori, dok bi najveći problem za Slovake mogla da bude temperatura i vlažnost vazduha u Gruziji. Pokušaćemo s dvojkom za koju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.55.

Sarajevo – Torpedo Kutaisi – 1 @ 1.75 u CircusBet

Gledali smo jedan spektakularan meč na stadionu Ramaz Šengelija u Kutaisiju pre sedam dana, posebno u drugih 45 minuta. Igrali su Torpedo i Sarajevo otvoreno, na gol više, pa ne čudi rezultat 2:2 na kraju. Moglo je biti još golova, i to na obe strane, a ”bordo tim” je pokazao da ima solidan kvalitet i da je favorit u duelu sa gruzijskim sastavom u revanšu. Međutim, treba obratiti pažnju na napadače Torpeda, kao i na to da golman Sarajeva nije imao svoj dan u prošli četvrtak i ako bi ponovo napravio neki kiks, doveo bi svoj tim u problem. Na Koševu očekujemo veliku podršku navijačke grupe ”Horde zla”, i pobedu Sarajlija. Uskoro startuje i Premijer liga Bosne i Hercegovine i Sarajevo želi da pokuša da prekine dominaciju Zrinjskog iz Mostara. Naš predlog za ovaj meč u glavnom gradu BiH je jedinica, a za nju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.75.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici CircusBet iznosi 8.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.