DVA NOVA IMENA NA LISTI MILIONERA: Oni su u samo par dana podelili 100.000 EVRA!

Vrela temperatura u Meridianu ovih dana dostiže vrhunac! Beograđanin i Novosađanka za samo par dana podelili 100.000 EVRA!

Da je Meridian mesto najbolje zabave, zadovoljni igrači odavno znaju. Ali, sada se dogodilo nešto što zabavu podiše na još viši nivo!

U samo par dana razmaka, Novosađanka i Beograđanin su podelili 100.000 EVRA igrajući neke od svojih omiljenih igara!

Sa vrhova Olimpa u “srpsku Atinu” isporučeno je tačno 4.800.000 DINARA! D. Ć. iz Novog Sada je zaigrala Gates of Olympus provajdera Pragmatic Play i putem Bonus Buy opcije je aktivirala besplatne spinove. Nakon toga veliki broj množioca je višestruko uvećao njen dobitak i doneo joj nešto manje od PET MILIONA DINARA!

Avantura N. T. iz Beograda je trajala nešto duže, pa je ostvario i nešto veći dobitak.  Igrajući više slotova provajdera Wazdan u periodu od dva dana uspeo je da prikupi tačno 7.363.000 DINARA!

Vrelo leto u Meridianu nam je donelo NOVE MILIONERE! Pridruži se i ti, poseti mesto najbolje zabave i uživaj u vrhunskoj avanturi!

Stoga, ne postoji bolji trenutak da se registruješ na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji! Odmah nakon REGISTRACIJE te čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možeš iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

Međutim, ni to nije sve! Uplati 500 ili više dinara i u igri si za NAJVEĆI BONUS NA PRVI DEPOZIT NA BALKANU! Na ovaj način možeš osvojiti NESTVARNIH 120.000 DINARA!

Najbolji provod ovog leta čeka vas ekskluzivno u Meridianu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.