Tiket dana (petak, 21.07.2023)

Tiket dana

Ovo je dan kada nam počinje nekoliko novih liga. Ponuda će svakako biti bolja, ali pasioniranim kladiocima je poznato da su prva kola svake sezone nejnezgodnija za tipovanje. Predložene kvote bile su važeće u momentu sastavljanja tiketa.

Dinamo – Hajduk – 1x,0-2 @ 2.19 u Meridianbet

Najveći derbi hrvatskog fudbala igra se već u prvom kolu novog šampionata. Da sve bude bizarnije, pre samo šest dana ove ekipe su se sastale na istom mestu u Super kupu Hrvatske. Slavio je Dinamo minimalnu pobedu i tako odmah prigrabio jedan trofej ne početku. U prošloj sezoni su Modri i Bili podelili trofeje, Dinamo titula, a Hajduku ponovo kup. Sada su ambicije Splićana velike, žele da prekinu dominaciju tima iz prestonice i osvoje naslov, ali sudeći po meču Super kupa to neće biti jednostavno. Osijek je uvek tu u vrhu, a videćemo hoće li se oporaviti i Rijeka. Dinamo je uvek favorit na Maksimiru, u poslednjih osam mečeva protiv Haduka je dobio sedam, a samo su jednom slavili Splićani. Recimo još da Dinamo već u utorak startuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a njihov rival u drugom kolu biće kazahstanska Astana. S obzirom da ih očekuje veoma važan meč kroz samo četiri dana, čini nam se da bi Hajduk to mogao da iskoristi i makar doće do remija, pa predlažemo duplu šansu na domaćina uz mali broj golova. Za 1x,0-2 kvota je 2.19 u kladionici Meridianbet.

Breidablik – Vestmanejar – GG3+ @ 1.90 u Meridianbet

Prvak Islanda je opravdao, za sada, očekivanja u kvalifikacijama za Ligu šampion. Prvo su prebrodili pretkvalifikacije, a onda u prvom kolu izbacili i irski Šamrok. Rival u drugom kolu je danski FC Kopenhagen, koji će biti velii favorit, ali će Breidablik, čak i da ispadne od Lavova, nastaviti kvalifikacije za slabije evro-kupove. Pre prve utakmice sa Kopenhagenom čeka ih duel u prvenstvu protiv Vestmanejara, tima koji je u poslednje vreme u dobroj formi. Imaju sedam bodova iz poslednje tri utakmice, ali je Breidablik uzeo svih šest u prethodne dve runde. Više pobeda su beležili u Evropi, već ih imaju četiri, pa će naredne sezone imati lakši put kroz kvalifikacije. Još kada bi uspeli da odbrane titulu, ali u ovom momentu su tek treći i zaostaju osam bodova za vodećim Vikingurom. Vestmanejar je osmi, ali ima samo bod manje od šestoplasiranog Kopavogura i priliku da se plasira u plej-of. U prvom delu sezone Vestmanejar je pobedio Breidablik sa 2:1, a uspeo je ove godine da pobedi i u kupu Breidablik. naš predlog su golovi i smatramo da će ih biti na obe strane. Za GG3+ kvota je 1.90 u kladionici Meridianbet.

Tun – Nion – 1,2+ @ 1.77 u Meridianbet

Počinje nova sezona u Čelendž ligi Švajcarske, drastično različita od prethodne. Sada i u Super ligi i u drugoj ligi igra po deset timova, po dva više nego do sada, a menja se i sistem takmičenja, pa se od četvorokružnog, prelazi na trokružni. Tun nije uspeo da iskoristi činjenicu da su dve ekipe prošle sezone direktno išle u Super ligu, a kroz baraž je to uspelo i trećeplasiranoj Lozani Ouši. Novajlije u ligi su Baden i Njon iz treće lige, a iz Super lige vratio se Sion. Ekipa Niona je bila druga u prošloj sezoni u trećoj ligi, ali pobednik takmičenja tim Lucern II nije mogao da napreduje, pa su u Čelendž ligu otišli Nion i Baden. Tun je igrao dosta dobro u pripremnom periodu i verujemo da će od starta staviti do znanja rivalima da ih zanima povratak u Super ligu. Naš predlog za prvo kolo je pobeda Tuna uz bar dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota je 1.77 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 7.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.