Tiket dana (nedelja, 23.07.2023)

Tiket dana

Pred nama je još jedan dan sa sasvim solidnom ponudom i od narednog vikenda biće samo bolje i bolje. Kvote bi mogle biti izmenjene u nekom momentu.

Sandefjord – Bode/Glimt – 2,3+ @ 1.64 u Meridianbet

Možda Bode ne dominira u prvenstvu kao na početku sezone, ali i dalje ima više nego solidnu prednost u odnosu na rivale. Titula nije obezbeđena, ali bi trebalo da se desi malo čudo pa da se pehar ne vrati na sever Norveške. Bode se uskoro uključuje u kvalifikacije za Ligu konferencija, to takmičenje njima nije toliko insiprativno, ali bi plasman u grupnu fazu mnogo značio i zbog klupskog koeficijenta. Već u četvrtak igraju prvi meč protiv češkog Bohemijansa i imaju sasvim realne izglede da prođu dalje. Pre tog meča putuju u Sandefjord gde ih čeka tim koji se bori za goli život u norveškoj eliti. Sandefjord je osvojio samo bod u poslednja četiri kola i već mu preti opasnost da sklizne u zonu ispadanja. U prethodnoj sezoni Bode/Glimt je oba puta savladao Sandefjord, bilo je 2:1 i 4:1, a i sada očekujemo golove, uz pobedu gostiju. Za 2,3+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.64.

Jang Bojs – Lozana – 1,3+ @ 1.69 u Meridianbet

U prvom kolu novog šampionata švajcarske Super lige aktuelni šampion iz Berna dočekuje povratnika u društvo najboljih. Lozana je iskoristila činjenicu da se elita proširila za dva kluba, bili su drugi i direktno izborili plasman uz Iverdon, a čak je i trećeplasirana Lozana Ouši postala superligaš nakon baraža. Videćemo kakve su mogućnosti Lozane, sada se igra trokružno, ali verujemo da im je prvi i jedini cilj opstanak. Na drugoj strani ”mladi momci” dominiraju, osvojili su pet titula u poslednjih šest godina i samo je Cirih pre dve godine prekinuo njihov sjajni niz. Jang Bojsi žel e u grupnu fazu Lige šampiona, još uvek čekaju ime prvog rivala jer se uklučuju tek od trećeg kola, pa će pokušati da do tada osvoje što više bdova u prvenstvu. Verujemo da će pobediti Lozanu, a navijači bi trebalo da uživaju u golovima. Za 1,3+ kvota je u kladionici Meridianbet 1.69.

Radomlje – Maribor – 2,2+ @ 1.95 u Meridianbet

Prvi korak u novoj sezoni bio je uspešan za Mariborčane, ali je malo falilo da se sapletu već na startu kvalifikacija za Ligu konferencija. Ne izgeda namda ”ljubičasti” mogu do grupne faze, mada su i u drugom kolu favoriti protiv luksemburškog Diferdanža. Bili su i protiv Maltežana, pa su na jedvite jade, preokretom na gostovanju, prošli dalje. Na premijeri u prvenstvu gostuju kod Radomlja. Ovaj tim je u prošloj sezoni zauzeo sedmo mesto, najviše zahvaljujući furioznom finišu sa četiri vezana trijumfa. Radomlje je jednom pobedilo Maribor prošle sezone, dok su ”ljubičasti” slavili dva puta i to 5:0 i 7:0. Prvo kolo je uvek potencijalna ”mina” za favorite, ali ako Maribor želi da osvoji titulu, a želi, mora da pobeđuje od starta. Naš predlog je dvojka uz bar dva gola gostiju. Za 2,2+ kvota je 1.95 u kladionici Meridianbet.

Valur – Fram – 1,3+ @ 1.77 u Meridianbet

Neočivena poraz u prošlom kolu od Stjarnana bio je veliki korak nazad za Valur u borbi za titulu. Mogli su da se dodatno približe vodećem Vikinguru, ali sada zaostaju šest koraka. Naravno da ništa nije gotovo, tek predstoji i plej-of, ali Valur mora da ponovo započne neku seriju pobeda, ako onnu pre poraza u prošlom kolu. Možda je Fram pravi rival za tako nešto, ova ekipa je u poslednjih devet kola izgubila čak sedam puta i samo dva puta pobedila, pa trenutno, pred ovo kolo, zauzima tek 10. mesto. Njima je samo opstanak prioritet, do plej-ofa ne mogu, a utakmice sa direktnim konkurentima su im najvažnije. Valur ih je lako dobio u gostima, mada se radi o gradskom derbiju Rejkjavika kada se sastaju ova dva tima. Valur ne bi smeo da ima problema sa Framom, pa uz jedinicu dodajemo i barem tri gola na meču. Ako odigrate kombinaciju 1,3+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.77.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 9.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.