UTORAK JE TVOJ VESELI PETAK U MERIDIANU – POGLEDAJ NALOG TAČNO U 13 ČASOVA!

Vernost se ovde i te kako isplati!

Da li ste spremni za savršenu letnju avanturu? Sportska kladionica Meridian je iznenadila sve najvernije igrače, kao i one hrabre i spremne na akciju, sa svojom novom i uzbudljivom ponudom!

Nema više dosadnih utorka, jer ovog puta je SUPER UTORAK BONUS u centru pažnje!

Utorak u 13 časova je trenutak kada se sve dešava – samo se ulogujte na svoj Meridianbet nalog i pripremite se za fantastičan bonus za online klađenje! Ko zna, možda će vam baš SUPER UTORAK doneti sreću i dodatnu dozu adrenalina!

Kladionica Meridian poznata je kao raj za bonus lovce, a ovaj SUPER UTORAK BONUS je kao šlag na torti. Tri dana uzbuđenja i mogućnost da se okušate sa minimum jednim parom i kvotom od 1.25 po paru. To je prava prilika za one hrabre koji znaju kako da iskoriste prednosti!

A ako još uvek niste deo Meridian porodice, nemojte brinuti – brza i jednostavna registracija je sve što vam je potrebno!

Kliknite OVDE i započnite najjaču letnju avanturu: čeka vas BONUS DOBRODOŠLICE u vrednosti od čak 4.000 RSD!

Da, dobro ste pročitali – čim verifikujete svoj nalog, 4.000 RSD vam je zagarantovano! Igrajte se sa 1.000 RSD na sportskom tiketu, dok sa preostalih 3.000 RSD možete zaigrati na nekim od uzbudljivih slot igara koje Meridian nudi!

Ali, pazite, tu nije kraj uzbuđenjima!

Zahvaljujući promociji PINATA LOCA MADNESS, možete osvojiti glavnu premiju – PUTOVANJE U MEKSIKO ZA DVOJE!

Osećate li već toplotu tropskog sunca na svom licu i zvuke ptica u pozadini? Sve što treba da uradite je da uživate u fantastičnim igrama provajdera Expanse Studios i pripremite se za vredne nagrade jer putovanje nije sve što vas čeka – električni skuter, električni trotinet, fantastični bonusi i poklon spinovi su takođe deo ovog nezaboravnog takmičenja!

DOBRODOŠLI U MERIDIAN, GDE SE ZABAVA NIKAD NE ZAVRŠAVA!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.