Tiket dana (ponedeljak, 24.07.2023)

Tiket dana

Današnja ponuda nije baš inspirativna, barem ne u odnosu na dva prethodna dana, ali je sasvim dovoljno materijala za sastavljanje tiketa. Predložene kvote su bile važeće u momentu pisanja teksta.

Nordsjeland – Viborg – 1 @ 2.37 u CircusBet

Po onom što smo gledali u prošloj sezoni u Farumu se igra apsolutni derbi prvog kola danske Super lige. Vicešampion Nordsjeland dočekuje Viborg, tim koji je završio na četvrtom mestu, a oba tima predstavljaju Dansku u Evropi. Viborg je treće mesto izgubio samo za dva gola slabije gol razlike u odnosu na Orhus, pa zato igraju kvalifikacije za Ligu konferencija, a ne za Ligu Evrope. O kupovima o tom potom, a pred međusobni duel vodili smo se učinkom ova dva tima u pripremnom periodu. Nordsjeland je odigrao utakmice sa solidnim rivalima, pobedio je Salcburg i remizirao sa Olimpijakosom, pa smatramo da spremni čekaju start prvenstva. Ne treba zanemariti ni to što se utakmica igra u Farumu, a navijači će znati da pozdrave prošlogodišnji sjajan nastup svojih ljubimaca kojima je titula izmakla tek u samom finišu. Naš predlog je jedinica, a za nju se u kladionici CircusBet dobija kvota 2.37.

Sirijus – Mjelbi – GG @ 1.71 u CircusBet

Kolo u Švedskoj zatvra duel između Sirijusa i Mjelbija, dve ekipe koje su pred ovo kolo jedna pored druge. Razlika je dva boda u korist Mjelbija, ali bi Sirijus pobedom pred svojim navijačima mogao da izvrši rokadu. Što se forme tiče gost je pre dva kola načinio pravu senzaciju i pobedio u Malmeu doskorašnjeg lidera sa 2:1. To je drugi trijumf na strani u poslednja tri meča za Mjelbi, pošto su prethodno slavili i u Geteborgu. Međutim, ono što su izborili u Malmeu fudbaleri Mjelbija su prosuli na svom terenu u meču sa Norčepingom u prošlom kolu kada su poraženi. Za to vreme je Sirijus pobedio Degerfors u gostima, i to sa 3:0, pa je sigurno da u boljem raspoloženju doćekuju ovaj meč. U prvom delu sezone Mjelbi je na svom terenu pobedio Sirijusa sa čak 3:0, a sada verujemo da će oba tima postići barem po gol, dok je pobednik krajnje neizvestan. Za GG koeficijent iznosi 1.71 u kladionici CircusBet.

Keflavik – Akurejri – 2 @ 2.07 u CircusBet

Domaćin je zaboravio kada je pobedio poslednji put, a i to su učinili samo jednom u dosadašnjih 15 odigranih mečeva. Ne čudi što je Keflavik na poslednjem mestu sa samo 10 osvojenih bodova i što mu predstoji bitka za očuvanje statusa. Malo su popravili formu, u poslednjih pet kola samo su jednom poraženi dok su čak četiri puta igrali nerešeno. Previše je remija imao Keflavik da bi im položaj na tabeli bio bolji, čak sedam puta su igrali nerešeno. Akurejri je znatno bolji, ali su i oni u donjoj polovini tabele, mada su jako blizu plasmanu u plej-of. Uporedo sa prvenstvom Akurejri igra i kvalifikacije za Ligu konferencija. Bili su uspešni u prvom kolu i dva puta su pobedili u prvom kolu velški Konahs Ki. U četvrtak ih čeka prvi meč drugog kola protiv irskog Dandalka i smatramo da ni u tom dvomeču nisu bez šansi. Ovde su favoriti i trebalo bi da pobede. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija kvota 2.07.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici CircusBet iznosi 8.39.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.