Tiket dana (utorak, 25.07.2023)

Tiket dana

Pred nama je drugo kolo kvalifikacija za evropske kupove i već imamo ozbiljnije parove. Podsećamo da je u prvom kolu bilo mnogo iznenađenja, i verujemo da će ih biti i sada. Kvote su važile u momentu sastavljanja tiketa.

Žalgiris – Galatasaraj – 2 @ 1.70 u Mozzartbet

Za turskog šampiona ovo je prvi zvanični meč u sezoni i tako takav može da bude opasan. Srećom po njih dobili su litvanskog prvaka, tim koji ne bi smeo da im predstavlja nikakav problem kada je plasman u naredno kolo u pitanju. Cilj Galatasaraja je igranje u grupnoj fazi, a tek će trebati da se sudaraju sa timovima mnogo jačim od ”zelene šume” iz Kaunasa. Pored toga Žalgiris ne blista ni u svom prvenstvu, veliko je pitanje hoće li odbraniti titulu, dok su u prvom kolu kvalifikacija na jedvite jade izbacili makedonsku Strugu. U Kaunasu je meč završen bez golova, a u Ohridu su Litvanci preokrenuli na 2:1. Ova dvojka bi mogla da bude tip dana, a za nju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.70.

Zrinjski – Slovan – GG @ 1.83 u Mozzartbet

Slučaj je hteo da se i ovog leta sastanu Zrinjski i Slovan. Prošle godine su ove dve ekipe igrale jedna protiv druge u plej-ofu za plasman u grupnu fazu Lige konferencija i posle neviđene drame, to je za rukom pošlo Slovacima. Mostarci su tada slavili na svom terenu 1:0, tako je bilo i u Bratislavi za Slovan, a onda su usledili produžeci, gol Zrinjskog i igrač više za bosanskohercegovački tim. Bukvalno u poslednjoj sekundi Slovan postiže novi gol i obezbeđuje penale nakon kojih ide u grupe Lige konferencija, a Zrinjski ne uspeva da to po prvi ptu ostvari. I jedan i drugi tim su ponovo šampioni svojih zemlaja, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona Zrinjski je teškom mukom izbacio Urartu iz Jermenije, a Slovan se takođe malo mučio sa prvakom Luksemburga. Oba tima su, na neki način, podbacila i ovaj dvomeč može da odredi sezonu. Naš predlog je igra gol-gol, a očekujemo jedan od najzanimljivih duela u ovoj fazi. Za GG kvota je u kladionici Mozzartbet 1.83.

Dinamo Zagreb – Astana – 1 @ 1.58 u Mozzartbet

Posle dve utakmice sa splitskim Hadukom, Zagrepčani mogu biti samo polovično zadovoljni. U Super kupu Hrvatske su slavili 1:0 i osvojili prvi trofej, ali su poraženi od ”bilih” u meču prvog kola novog prvenstva, a taj duel je takođe igran u Maksimiru. Ovo je treći uzastopni u Zagrebu, stadion je u lošem stanju i istočna tribina nije u funkciji, što može i da donese olakšanje protivnicima. Astana dolazi u glavni grad Hrvatske po povoljan rezultat i uzda se u revanš pred svojim navijačima. Kazahstanski šampion bio je nadomak eliminacije već u prvom kolu LŠ-a, posle 1:1 na svom terenu morali su da jure minus od jednog gola u Tbilisiju i na kraju su uspeli da slave sa 2:1. Ne igraju najbolje ni u domaćem prvenstvu i po nama je Dinamo mnogo moćniji u ovom trenutku. Naš predlog je jedinica, za koju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.58.

Breidablik – FC Kopenhagen – 2 @ 1.62 u Mozzartbet

Šmpion Islanda je već sada ostvario zapažene role u kvalifikacija i upisao četiri pobede. Ne samo da su nadomak plasmana u neki od kuva, tačnije u grupnu fazu, već su značajno popravili i svoj, ali i koeficijent lige. U pretkolu su lako porazili Tre Pene iz San Marina i Budućnost iz Podgorice, dok su u prvom kolu dva puta pobedili prvaka Republike Irske Šamrok Roverse. Sve je to u neku ruku bio mačiji kašalj u odnosu na rivala u drugom kolu, a to je najbolji tim Danske FC Kopenhagen. Danski šampionat je startovao prethodnog vikenda, a Lavovi su u prvom kolu slavili kao gosti kod Lingbija sa 2:1. Nisu mnogo zapinjali jer im je ovaj meč mnogo važniji. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.62.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 7.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.