FANTASTIČAN BONUS DOBRODOŠLICE: Preuzmi 4.000 DINARA i započni nestvarnu avanturu!

Preuzmi 4.000 DINARA i uživaj u slot igrama i sportskim tiketima

Volite slot igre? Uživate u sportskim tiketima, ali još uvek nemate kreiran nalog na nekoj online platformi? Vreme je da posetite Meridian, spremno je najbolje iznenađenje za novaljije!

Potrebno je samo da se REGISTRUJETE i odmah nakon toga na vaš korisnički nalog stiže poklon vredan 4.000 DINARA! 3.000 DINARA možete iskoristiti na sportsko klađenje, dok za 1.000 DINARA možete igrati sportske tikete.

Danas vas očekuje pregršt utakmica u okviru klavifikacija za fudbalsku LIGU ŠAMPIONA i LIGU KONFERENCIJA! Odigrajte tiket sa minimum četiri para čije su minimalne pojedinačne kvote 1.35.

Posle toga se možete opustiti u moru slot igara iz Meridianove ponude, a ima ih preko 2.000!

Odmah zatim uplatite prvi depozit u iznosu od minimum 500 DINARA! Od trenutka uplate u igri ste za 100% bonusa na prvi depozit! Na ovaj način možete osvojiti nestvarnih 120.000 DINARA!

BONUS VEST: Da li ste ikada poželeli da posetite jednu od prelepih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće!

Pridružite se promociji PINATA LOCA MADNESS u Meridianu, koja će trajati sve do kraja avgusta i osvojite GLAVNU PREMIJU – PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

Vaše je samo da uživate uz igre sjajnog provajdera Expanse Studios i možete preuzeti vredne nagrade. Pored putovanja čekaju vas: električni skuter, električni trotinet, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

Leto je ispunjeno ekskluzivnim bonusima, samo u Meridianu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.