Tiket dana (sreda, 26.07.2023)

Tiket dana

I dalje su nam u fokusu kvalifikacije za evropske kupšove, posebno za Ligu šampiona, a uskoro kreću i one najjače lige, već od 11. avgusta ponuda će biti odlična. Predložene kvote važile su u momentu pisanja teksta.

Aris Limasol – BATE Borisov – 1 @ 1.70 u MaxBet Bonus Tip

Šampion Kipra gleda ka grupnoj fazi jednog od kupova. Ako to ne bude Liga šampiona verujemo da bi bili zadovoljni i Ligom Evrope, ne i onim najslabijim kupom. U novoj sezoni su odigrali jedan zvanian meč, u Super kupu Kipra pobedili su Omoniju sa 2:0 i stigli do prvog trofeja. Ovaj meč sa Belorusima je mnogo važniji, eliminacija BATE Borisova donela bi im grupnu fazu i igranje u Evropi makar do zime. Nekadašnji najbolji tim Belorusije i stalni učesnik Lige šampiona više nije bauk, u kvalifikacijama su samo zato što su Energetik i Soligorsk drastično kaženjeni, pa su oni, iako treći prošle sezone dobili priliku da igraju u kvalifikacijama za Ligu šampiona. U prvom kolu su uspeli da eliminišu albanskog šampiona, ekipu Partizani, a videćemo kakve su im šanse na vrlom Kipru. Domaćin je favorit u prvom meču i predlažemo jedinicu sa kvotom 1.70 u igri MaxBet Bonus Tip.

Ludogorec – Olimpija – 1,2+ @ 1.95 u MaxBet

”LUda šuma” je krenula katastrofalno u novu sezonu. U prvom kolu prvenstva BUgarske izgubili su od novajlije Krumovgrada u Plovdivu, a onda su izgubili i na Kosovu od Balkanija 2:0. Ipak, u revanšu su u Razgradu nadoknadili dva gola minusa i plasirali se u drugo kolo kvalifikacija za elitno takmičenje. Krenulo im je i u prvenstvu, pobedili su Etar sa 5:0 pre nekoliko dana i sa mnogo više optimizma čekaju prvi okršaj protiv Ljubljančana. Šampion Slovenije je u prvom kolu kvalifikacija izbacio Valmijeru sa dve tesne pobede, ali su u prvenstvu startovali porazom od Kopra. Uzdaju se Zmajčeki u revanš u Stožicama, ali će morati da donesu dobar rezultat iz Razgrada. Ludogorec je mnogo iskusniji u Evropi i očekujemo da budu bolji u ovom meču. Naš predlog je jedinica sa bar dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota je 1.95 u kladionici MaxBet.

Klaksvik – Haken – x2,0-2 @ 1.98 u MaxBet

Prvak Farskih Ostrva je kreator najveće senzacije u prvom kolu evropskih kvalifikacija. Farani su izbacili mađarski Ferencvaroš i to ne primivši gol u dva meča. Nakon 0:0 na Farskim Ostrvima u revanšu u udimpešti Klaksvik je održao fudbalski čas favorizovanim Mađarima i slavio sa 3:0. Ovako puni samopouzdanja neće ustuknuti ni pred Hakenom, šampionom Švedske i treba očekivati neizvestan dvomeč. Kvalitet je na strani Hakena, tu nema spora, ali nisu Šveđani kvalitetniji od Fradija, samo mogu biti mnogo oprezniji nakon debakla Mađara. Neće ovde niko previše rizikovati, ostaje i revanš, pa ne očekujemo mnogo golova u prvom meču. Takođe smatramo da Haken neć izgubiti, a remi bi, čini nam se, zadovoljio oba rivala. Naš predlog je dupla šansa na goste uz mali broj golova. Za x2,0-2 kvota je 1.98 u kladionici MaxBet.

Rakov – Karabag – 0-2 @ 1.55 u MaxBet

Jedan od najneizvesnijih duela prvog kola igra se između prvaka Poljske i Azerbejdžana. Gledajući učešća u Evropi Karabag je tu u velikoj prednosti, jer je Rakov tek od pre dva leta počeo svoje evropsko putešestvije. Tim iz Čestohove ima moćnog sponzora i uspeo je da se domogne titule u konkurenciji jedne Legije, Leha i ostalih poljskih velikana. Morao je od prvog kola kvalifikacija i u prvoj rundi izbacili su estonsku Floru sa dve pobede i bez primljenog gola. Na startu šampionata Poljske pobedili su Jagjeloniju sa 3:0, pa im se mreža nije zatresla nijednom u novoj sezoni, pošto su i u Super kupu igrali 0:0 protiv Legije, a potraženi su tek nakon izvođenja penala. Karabag je ubedljivo osvojio još jednu titulu u Azerbejdžanu, a sada kreće ka još jednoj evropskoj jeseni. Igrali su i oni u prvom kolu kvalifikacija i nisu imali mnogo problema sa Linkolnom sa Gibraltara. Biće ovo tvrd meč i ne verujemo da će gledaoci videti više od dva gola, ako vide i toliko. Za 0-2 gola kvota je 1.55 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 10.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.