Tiket dana (četvrtak, 27.07.2023)

Tiket dana

Danas se igra veliki broj utakmica u kvalifikacijama za Ligu konferencija, a iskusnim kladiocima ne treba objašnjavati kolika se iznenađenja dešavaju u ovom takmičenju. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljanja tiketa.

Vorskla – Dila Gori – 1 @ 1.78 u CircusBet

Ukrajinski klubovi imaju taj hendikep da ne mogu igrati u svojoj zemlji i pred svojim navijačima. Vorskla će ekipu Dila Gori ugostiti u Poljskoj u mestu Tiči, pa ne sumnjamo da će i tamo imati makar nekakvu podršku. Problem može biti i to što su poslednji zvanični meč odigrali još početkom juna, ali su zato odigrali veliki broj utakmica u pripremnom periodu. Rival im je trenutno petoplasirani tim gruzijskog prvenstva, ali ne zaboravite da je Dila Gori u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija izbacila slovačku Dunajsku Stredu, vicešampiona ove zemlje. Izgubili su Gruzijci u Slovačkoj, ali su bili ubedljivi na svom terenu u Goriju i pobedili sa 2:0. Verovatno će se i sada pitanje prolaska u dalje takmičenje rešavati u revanšu, a sada blagu prednost dajemo ekipi Vorskle i predlažemo jedinicu. Za pobedu ukrajinskog tima koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.78.

Diferdanž – Maribor – 2 @ 1.78 u CircusBet

Nakon remija u Ljudskom vrtu protiv malteške Birkirkare mnogi su otpisali Mariborčane. Ljubičasti su bili mnogo bolji u tom meču u Mariboru ali to nisu kapitalozivoali pobedom. Onda je Birkirkara povela u revanšu i tek u finišu Maribor je uspeo da preokrene i prođe dalje. Mnogo ubedljiviji bili su u prvom kolu novog prvenstva Slovenije, pobedili su Radomlje sa 4:0 u gostima i verujemo da mogu preko Diferdanža do treće runde Lige konferencija. Luksemburški tim je u Evropi zahvaljujući osvajanju kupa ove zemlje, dok su u prvenstvu bili tek peti. Njihov šampionat još nije krenuo i to može biti hendikep za Diferdanž. Maribor je, po nama, bliži pobedi, a za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji je 1.78 u kladionici CircusBet.

Osijek – Zalaegerseg – 1 @ 1.64 u CircusBet

Bilo je fantastično u Osijeku u subotu u prvom kolu novog hrvatskog prvenstva na novom stadionu. Pred 10 hiljada gledalaca na Opus Areni stradao je Slaven Belupo sa čak 6:1, što nam govori da Osiječani imaju velike ambicije u novoj sezoni. Pokušaće da se domognu i grupne faze Lige konferencija, mada će to biti težak zadatak, posebno u narednim kolima. Neće bili lako ni protiv mađarskog Zalaegersega, tima koji je osvojio Kup Mađarske, dok je prvenstvo završio tek na 9. mestu. Nema Zalaegerseg mnogo evropskog iskustva. Ni Osiječani nisu mnogo bogatiji njime, ali su barem prethodnih sezona redovni učesnici nekog od kupova. Favoriti su ”bijelo-plavi” sa Drave, pa tako očekujemo njihov trijumf u prvoj utakmici pred punim tribinama. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.64.

Linfild – Pogon – 2 @ 1.83 u CircusBet

Linfild je predstavnik Severne Irske, nekada je bio ubedljivo najbolji tim ove zemlje, a prošlu sezonu je završio na drugom mestu iza šampiona Larnea. U prvom kolu su bili uspešniji od albanske Vlaznije, što jeste malo iznenađenje, u prvoj utakmici pobedili su 3:1, pa 1:0 nije bilo dovoljno Albancima za prolaz u drugo kolo. Tu Irce čeka mnogo ozbiljniji rival poljski Pogon iz Šćećina. Pogon je prošle sezone prvenstvo okončao na četvrtom mestu, poslednjem koje vodi u Evropu. U novom šampionatu su startovali pobedom i to na strani. Pobedili su Vartu sa 1:0, pa su, po nama, favoriti i u Severnoj Irskoj protiv Linfilda. Očekujemo pobedu Pogona, makar minimalnu, a za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.83.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici CircusBet iznosi 9.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.