Tiket dana (petak, 28.07.2023)

Tiket dana

Ovo je dan kada započinje nekoliko novih liga, tu su Belgijanci, Austrijanci i Mađari, ali i nemačka Cvajta, jedna od omijenih liga svih kladilaca. Predložene kvote važile su u momentu pisanja predloga.

LASK – Rapid – GG @ 1.59 u Meridianbet

I Rapid i LASK startovali su u novoj sezoni ubedljivim pobedama u Kupu Austrije. Ipak, rivali su bili nedorasli, pa pobede od 6:0 i 7:0 ne znače mnogo. O trenutnoj formi ova dva tima najbolji odgovor daće njihov međusobni meč, koji se igra već u prvom kolu novog prvenstva. Uskoro će i tim iz Linca i ekipa iz Beča u evropske bitke, LASK će igrati kvalifikacije za LIgu Evrope a Rapid za Ligu konferencija. U prethodnoj sezoni ova dva tima su igrala četri puta međusobne mečeve, dva je dobio LASK, jedan Rapid, a jednom je bilo nerešeno. Samo u jednom duelu nije došla igra gol-gol, pa očekujemo da na premijeri u novoj sezoni vidimo barem po gol na be strane. Koeficijent za GG u kladionici Meridianbet iznosi 1.59.

Viborg – Lingbi – 1 @ 1.82 u Meridianbet

Domaćin nije useo da se na kraju izbori za evropsku vizu iako je do pred kraj prvenstva bio u konkurenciji i za titulu. U poslednja tri kola nisu pobedili i na kraju su bili tek četvrti i igrali su baraž za Ligu konferencija sa Mitjilandom, koji su izgubili. U novom prvenstvu startovali su porazom od Nordsjelanda u Farumu, i to dosta ubedljivom. Mada su prvi poveli, vicešampion je na kraju slavio sa čak 4:1 i pokazao da će i ove sezone imati zapaženu ulogu. Lingbi je dočekao šampiona iz prestonice na premijeri, poraženi su sa 2:1 od Lavova iz Kopenhagena, ali su ostavili solidan utisak. Podsetimo da je LIngbi na volšeban način, odličnim rezultatima u plej-autu uspeo da izbegne ispadanje, mada su ih gotovo svi otpisali posle regularnog dela sezone. Viborg je solidan na svom terenu i svakako je kvalitetniji od LIngbija. Za jedinicu se u kaldionici Meridianbet dobija koeficijent koji iznosi 1.82.

Sion – Arau – T12+ @ 1.84 u Meridianbet

Igra se i drugo kolo u švajcarskoj Čelendž ligi, a meč između Siona i Araua mođe se nazvati derbijem, ne samo zbog rezultata prvog kola. Sion je na kraju završio u drugoj ligi, odigrali su očajno finiš sezone u Super ligi i kao poslednjeplasirani tim otišli su u baraž za opstanak. Tamo su bili neuspešniji od Lazane Ouši i sada će imati težak zadatak da se vrate u elitu u konkurenciji još 11 timova. U prvom kolu su pobedili Vaduz u glavnom gradu Lihtenštajna, što može da bude najava dobre sezone. Uspešna je bila i ekipa Araua, oni su minimalnim rezultatom dobili novajliju Baden na svom terenu. Arau se nadao da može makar do trećeg mesta i baraža u prethodnoj sezoni, ali im je ono izmaklo za tri boda. Očekujemo golove, a Sion je svakako favorit. Predlažemo igru domaćin daje dva gola, a za T12+ kvota je 1.84 u kladionici Meridianbet.

Lečna – Arka – GG3+ @ 1.98 u Meridianbet

Nekadašnji osvajač poljskog kupa i pobednik Super kupa ove zemlje, ekipa Arke iz Gdinje, već nekoliko sezona tavori u drugoj ligi. Prošle godine nisu uspeli da se domognu ni plej-ofa, zauzeli su tek osmo mesto, pa kreću u novu avanturu i pokušaj da se vrate u društvo najboljih. Na startu su igrali protiv Termalice u Gdinji, na kraju su izborili bod, bilo je 2:2, iako su poveli već u prvom minutu. Još jednom se potvrdilo da su utakmice ovog kluba zanimljive za gledanje i uvek pada mnogo golova. Sada gostuju u Lečni, ovaj tim je uspeo da iznenadi slavnu Vislu na startu i odigra nerešeno, a rezultat je takođe bio 2:2. Lečna je prošle sezone bila tek 12. u drugoj ligi, ali njihove ambicije sežu samo do opstanka i u ovom prvenstvu. Što se ovog meča tiče golovi su najbolji izbor, a verujemo da će ih biti na obe strane. Za GG3+ kvota je 1.98 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 10.54.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.