Tiket za veče (subota, 29.07.2023)

tiket dana

S obzirom da se ponuda pojačala, evo prilike da sastavimo i jedan večernji tiket, makar da ispratimo nešto u subotu uveče. Kvote mogu biti neznatno izmenjene.

RDW Molenbek – Genk – GG3+ @ 2.10 u Meridianbet

Na neverovatan način je Genk ostao bez titule u prethodnom izdanju Župiler lige. Stvarno je teško oporaviti se nakon onakvog raspleta, a jedina uteha za ovu ekipu je što i kao vicešampioni igraju u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kao i prvak Antverp. Ipak, rivali su dosta teži, ali su u drugom kolu imali sreće sa žrebom i dobili drugoplasirani tim Švajcarske. U prvom meču u Ženevi bio je 1:1, pa je Genk favorit u revanšu pred svojim navijačima. Molenbek je novajlija u ligi, solidno se pojačao i mogao bi da bude nezgodan takmac za Genk na startu prvenstva. Naš predlog su golovi, a za GG3+ kvota je 2.10 u kladionici Meridianbet.

Servet – Cirih – T12+ @ 1.78 u Meridianbet

Rekosmo da Genk igra protiv Serveta u kvalifikacijama, a za razliku od Belgijanaca tim iz Ženeve je itekako zadovoljan raspletom u Super ligi Švajcarske. Titula je ionako bila rezervisana za Jang Bojse, a Servet je osvajanjem drugog mesta izborio priliku da igra za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, kao i ”mladi momci” iz Berna. Rezultat prvog meča ne donosi mnogo optimizma, ali Servet, kad već nije pobedio, nije ni izgubio od Genka i ima svoje šanse u Belgiji. U prvom kolu novog prvenstva pobedili su Grashopers u Cirihu, a sada dočekuju drugi ciriški klub. Gost je bio uspešan na premijeri protiv novajlije Iverdona, i pokušaće da iskoristi opterećenost rivala u ovoj fazi sezone. Naš predlog su golovi, i to na domaćina. Za tip T12+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.78.

Fortuna – Herta – GG @ 1.60 u Meridianbet

Možemo samo da zamislimo kakva je atmosfera u redovima Herte nakon ispadanja iz Bundeslige. Ne samo da oni igraju u Cvajti, već će njihov gradski rival Union Berlin igrati u Ligi šampiona, i to na njihovom Olimpijskom stadionu. Poniđenje teško da može biti veće, a jedini izlaz je da Herta ekspresno izbori povratak u društvo najboljih. Da to neće biti lako mog da saznaju iz primera Hamburgera, ali da je moguće mogu videti u primeru Verdera i Šalkea. Prvi meč u Cvajti je težak, idu u Dizeldorf na noge Fortuni, još jednom timu koji planira napad na Bundesligu. Poslednji put su se ova dva tima u Dizeldorfu sastala pre više od tri godine u Bundesligi, a rezultat je bio 3:3. Nekako nam se čini da će i sada biti golova, i to na obe strane makar po jedan. Za GG kvota je 1.60 u kladionici Meridianbet.

Istra Dinamo Zagreb 0-2 @ 1.76 u Meridianbet

Modri su šokantno otvorili sezonu, prvo pobedom nad Hajdukom u Super kupu, a onda porazom od istog rivala u prvom kolu novog prvenstva. Taj trijumf Splićana najavljuje neizvesnije prvenstvo, i tome se svi raduju. Gostovanje u Puli uvek je ”mina” za Dinamo, pa su Zagrepčani prošle sezone jednom izgubili, a jednom remizirali kod Istre, a nisu dali ni gol za 180 minuta igre. Istra je krenula remijem sa Lokomotivom u Zagrebu i svakako ima čemu da se nada i protiv prvaka. Za Dinamo je povoljna okolnost da su pitanje prolaska u drugo treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona rešili već u prvom meču protiv Astane, koji su dobili sa 4:0. Ovde ne očekujemo goleadu, pa predlažemo igru 0-2 gola sa kvotom 1.76 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici Meridianbet iznosi 10.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.