PINATA LOCA MADNESS – EVO  KAKO DO KARTE ZA MEKSIKO!

Pridruži se i ti novoj Meridianovoj promociji i preuzmi karte za Meksiko!

Meridianbet je izbacio najnoviju reklamu, a u centru pažnje se nalazi pevačica Sandra Afrika, koja je predstavila promociju Pinata Loca Madness!

Otputujte i vi sa njom u svet najpopularnijih Expanse Studios igara! Osvežite se uz igru Wild Icy Fruits, upoznajte indijansku princezu Piu, isprobajte slot verziju priče o Mobi Diku, Wild Icy Fruits ili uživajte u čarima koje samo Meksiko može da vam pruži uz igru Pinata Loca!

Posebno će vas oduševiti akcija Pinata Loca Madness koja se odvija ekskluzivno na Expanse Studios igrama i trajaće sve do kraja avgusta.

Podesite svoje uloge na 20 DINARA po spinu i uživajte u omiljenim igrama. Svakim spinom osvajate određeni broj bodova pomoću kojih napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača!

Ako se nađete na prvom mestu liste nakon završetka akcije očekuje vas PUTOVANJE U MEKSIKO ZA DVE OSOBE. Posetite neku od prelepih meksičkih plaža i uživajte u gastronomskim proizvodima i jedinstvenoj kulturi ovog naroda.

Osim glavne premije pruža vam se šansa da osvojite: električni skuter, električni trotinet, sjajne bonuse i poklon spinove.

Preostaje vam samo da se ulogujete na svoj Meridianbet korisnički nalog i da uživate u avanturi.

Još uvek nemate kreiran nalog? Vreme je da se i to promeni! REGISTRUJTE SE SADA i preuzmite 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete!

Idealna letnja avantura je uveliko u toku, posetite Meridian i pridružite se!

BONUS VEST:

Da li ste pogledali najnoviju reklamu Meridianbet kladionice? U saradnji sa priznatim provajderom Expanse Studios, Meridianbet je odlučio da na jedinstven način predstavi četiri vrhunske slot igre koje će oduševiti ljubitelje dobre zabave: 

Vreme je da tvoji jackpot snovi postanu stvarnost!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.