Tiket za veče (nedelja, 30.07.2023)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi nekoliko veoma interesantnih susreta, a ovog puta smo za vas analizirali tri susreta.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Amerika Mineiro – Palmeiras – 2 @ 2.25 u Mozzartbet

Prvi duel koji smo za vas analizirali u noćnom tiketu za nedelju nam dolazi iz brazilske Serije A gde će snage odmeriti Amerika Mineiro i Palmeiras.
Primarni cilj domaćina će sasvim sigurno biti opstasnak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli i vrlo lako se može desiti da Ameriku naredne sezone nažalost gledamo u Seriji B.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala odličan meč na gostovanju kod Flamenga, kada je bilo 1:1.
Od Palmeirasa smo bez ikakve sumnje daleko više očekivali u ovogodišnjem izdanju Serije A, pošto se u ovom trenutku aktuelni šampion Brazila nalazi na petom mestu na tabeli.
Ipak, deluje da kako vreme prolazi Zeleni polako ali sigurno podižu svoju formu, i deluje da bi to moglo da se nastavi i na ovom susretu pa vam preporučujemo da odigrate 2 uz sjajnu kvotu 2.25 u Mozzartu.

Crvena zvezda – Vojvodina – I2+ @ 1.83 u Mozzartbet

Drugi duel u noćnom tiketu za nedelju nam stiže iz srpskog šampionata, gde će Crvena zvezda ugostiti Vojvodinu.
Jako malo bilo je potrebno Baraku Baharu da potvrdi zašto je godinama unazad bio najbolji trener u Izraelu, i utisak je da crveno-beli odavno nisu izgledali ovako ozbiljno, što se verovatno najbolje videlo u prijateljskom susretu protiv Fiorentine, koji je srpski šampion dobio rezultatom 5:0, a zanimljivo je da je taj rezultata stojao na semaforu posle samo 27 minuta igre.
Podsećamo vas, tim sa stadiona “Rajko Mitić” će igrati u grupnoj fazi Lige šampiona, i sigurno je da će Zvezda nakon sinoćnjeg kiksa Partizana biti silno motivisana na premijeri.
Što se Vojvodine tiče, tim iz Novog Sada je ponovo sklopio respektabilan tim, ali su nažalost Lale poražene u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije na gostovanju kod kiparskog APOEL-a, kada je bilo 2:1, ali daleko od toga da se srpski predstavnik obrukao na tom susretu.
Sasvim sigurno nas očekuje prava goleada u Beogradu pa je topla preporuka igra I2+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.83.

Arsenal Sarandi – Kolon – 1 @ 2.85 u Mozzartbet

Poslednji duel u večernjem tiketu nam stiže iz Argentine gde su ovog vikenda na programu mečevi poslednjeg kola.
Arsenal Sarandi je odavno ispao iz društva najboljih, a u okviru poslednjeg kola će na svom stadionu ugostiti Kolon.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu ekipa koja će sledeće sezone igrati u drugoj ligi je doživela tri poraza i dva remija, a u prošlom kolu je Sarandi remizirao sa Barakasom na gostovanju, kada nije bilo golova.
Kolon je imao sezonu ispod svih očekivanja i deluje da je kada se sve sabere i oduzme ipak najvažnije što je ova ekipa obezbedila opstanak u društvu najboljih. U prošlom kolu je nekadašnji osvajač argentinskog Kupa doživeo neprijatan poraz na svom terenu od Tigrea, a taj duel je završen rezultatom 1:3.
Utisak je da će domaća ekipa dati sve od sebe da se od prve lige oprosti sa pobedom, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 2.85.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju veče u kladionici Mozzartbet iznosi 11.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.