Tiket dana (nedelja, 30.07.2023)

Tiket dana

Slična je ponuda kao i juče, a već smo nestrpljivi da vidimo u ponudi parove iz onih najjačih evropskih liga. Uskoro će i to. Kvote su važile u vreme sastavljanja tiketa.

Bran – Viking – GG4+ @ 2.10 u Mozzartbet

Posle sjajnog početka sezone povratnik u elitu, tim Brana, počeo je da popušta. Nije to nešto što nas je iznenadilo, ipak je ekipa iz Bergena prošle sezone bila drugoligaš, i ma koliko bila ubedljiva u tom rangu, razlika u kvalitetu dva najjača norveška takmičenja je velika. Bran je pred ovo kolo bio na 5. mestu i polako gubi korak u borbi za plasman u Evropu. Mnogo toga zavisi i od ishoda duela sa Vikingom, timom koji je prvi pratilac vodećeg Bode/Glimta, najverovatnije novog šampiona. Ekipa iz Stavangera zaostaje devet bodova za liderom, uz meč manje, pred ovu rundu, ali verujemo da fudbalerima Vikinga i nije u fokusu titula, već pokuašj da zadrže drugu poziciju ispred Tromzea, Moldea, Brana i Lilestrema. Viking je u seriji od šest uzastopnih pobeda, a jedino su podbacili u kupu kada su izgubili u četvrtfinalu od drugoligaša Raufosa. Bran je odličan u Bergenu, ali ne i na strani, pa ovo može biti odličan meč sa puno golova. Naš predlog je GG4+ sa kvotom 2.10 u kladionici Mozzartbet.

Brondbi – Odenze – T12+ @ 1.80 u Mozzartbet

Tek je drugo kolo u Danskoj, ali smo već u prvom videli pobedu Brondbija na teškom gostovanju kod Silkeborga. Na drugoj strani Odenze je na svom terenu odigrao 2:2 sa Randersom, pa nam se čini da će Brondbi, i ove sezone, biti uspešniji od Odenzea. U prethodnoj je ekipa iz predgrađa Kopenhagena igrala u plej-ofu, ali je na kraju završila na petom mestu i ostala bez plasmana u Evropu. Odenze je igrao plej-aut, a konačni plasman bio je osmo mesto. Zaostali su nekoliko bodova za Mitjilandom, koji je uspeo, i preko plej-auta, da se u baražu dokopa Lige konferencija. Odenze je poslednji put slavio ovde pre osam godina, pa ne verujemo da će sada. Brondbi daje dosta golova i očekujemo da bar dva puta nadmudri poroznu odbranu Odenzea. Za T12+ kvota je 1.80 u kladionici Mozzartbet.

Bazel – Vintertur – T12+ @ 1.62 u Mozzartbet

Tim sa Sent jakoba je daleko od starih dana slave, titulu nisu videli već šest godina, a kako su krenuli u novom prvenstvu, teško da će i posle sedme. Bazel je, naime, poražen od Sent Galena prošlog vikenda, i to nije početak kakav su navijači očekivali. Ni prošlogodišnje peto mesto nije nikog oduševilo, ali su se barem izborili za nastup u evropskim kvalifikacijama. Bazel još uvek čeka rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, a pre toga mora da se potrudi da ispravi kiks sa starta prvenstva i ne dozvoli rivalima, posebno Jang Bojsima, da mu previše odmaknu. Drugi rival im je Vintertur, prošlogodišnji debitant u eliti, koji je uspeo da izbegne poslednje mesto na tabeli i baraž za opstanak. Sada su iskusniji za jednu sezonu u Super ligi i sigurno je da će biti mnogo tvrđi orah. U prvom kolu su igrali bez golova sa Lucernom na svom terenu, ali su protiv Bazela prošle sezone uzeli samo bod na četiri meča. Naš predlog je domaćin daje makar dva gola, a za T12+ kvota je 1.62 u kladionici Mozzartbet.

KuPS – KTP – 1 @ 1.50 u Mozzartbet

Razočarao nas je tim iz Kupija u prethodnih nekoliko mečeva kada su ostali bez pobede protiv timova kao što su Inter iz Turkua i VPS, ali i Mariehamna u kupu. Za SJK-om su pred ovo kolo zaostajali tri boda, ali su imali i meč više. Istina, igraće se i plej-of, biće još međusobnih okršaja vodećih ekipa, ali svaki naredni kiks bi aktuelnog vicešampiona dodatno udaljio iz bitke za šampionski pehar. KuPS ima i evropske obaveze, igra sa Deri Sitijem u kvalifikacijama za Ligu Evrope, i to je dodatni problem pred duel sa solidnim KTP-om. Tim iz Kotke nije pobedio već tri kola i dodatno se udaljio od plasmana u plej-of, što im je krajnji cilj za ovu sezonu. U prvom delu prvenstva KTP i KuPS su igrali bez golova u Kotki, ali sada očekujemo pobedu KuPS-a. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.50.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 9.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.