Tiket dana (ponedeljak, 31.07.2023)

Tiket dana

Poslednjeg dana najtoplijeg meseca u godini ponuda nije nešto posebno dobra, ali nekako uvek ponedeljkom dolaze najrealniji rezultati. Kvote mogu biti izmenjene u nekom trenutku.

Orhus – Nordsjeland – 2 @ 2.75 u Mozzartbet

Vicešampion Danske mogao bi da iskoristi činjenicu da Orhus igra ovaj meč između dva okršaja protiv belgijskog Klub Briža u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Sva je prilika da se Orhus neće dugo zadržati u tom takmičenju s obzirom da su prvi duel izgubili sa 3:0 u Brižu i trebalo bi da se desi malo čudo i da nekako nadoknade tu prednost slavnog belgijskog tima. U čuda ne verujemo, pa je najrealnije da se Orhus već od četvrtka oprosti od Lige Evrope. Prošla sezona bila je uspešna za oba tima, Nordsjeland je pretio da osvoji i titulu, ali je na kraju morao da čestiti FC Kopenhagenu, a oni su morali da se zadovolje drugim mestom. Njih uskoro očekuje start kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto i drugo i treće mesto vodi u to takmičenje. U prvom kolu Norsdsjeland je u Farumu ubedljivo pobedio Viborg, dok je Orhus slavio minimalnan trijumf nad Vejleom. Nordsjeland se bolje pojačao i verujemo da može slaviti na ovom teškom gostovanju. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 2.75.

KR Rejkjavik – Valur – 2 @ 2.30 u Mozzartbet

Još jedan gradski derbi Rejkjavika u islandskoj elitnoj ligi. Sastaju se KR Rejkjavik i Valur, timovi koje dele samo dve pozicije na tabeli, ali čak 13 bodova razlike u korist Valura. I pored toga Valur je u maloj krizi, polse poraza od Stjarnana usledila je pobeda nad Framom, ali samo od 1:0. U jednom momentu se činilo da će uspeti da u potpunosti uhvate priključak sa Vikingurom, ali je razlika i dalje šest bodova. Nije to mnogo, pogotovo jer i Vikingur sve češće kiksira, ali Valur mora da igra mnogo konstantnije. Što se Rejkjavika tiče, ova ekipa je takođe u gornjem delu tabele, sada su na četvrtom mestu i trudiće se da zadrže tu poziciju, ali pre svega da se plasiraju u plej-of. U sredini tabele je velika gužva i dve vezane pobede, ili poraza, mogu mnogo toga promeniti. U prvom delu sezone na stadionu Valura bilo je čak 5:0 za domaćina, a i sada verujemo u njihovu pobedu jer su, pre svega, kvalitetniji. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 2.30.

Utsikten – Helsingborg – 1 @ 2.05 u Mozzartbet

Tim iz Gotenburga je neočekivani lider švedske druge lige i posle polovine prvenstva. Međutim, rivali su počeli da smanjuju razliku, pa sada drugoplasirani Vasteras ima samo dva boda zaostatka. Utsikten je sam kriv zbog toga, pre dva kola su poraženi na gostovanju kod Vasterasa, a pobedom su mogli da naprave solidnu distancu. Ipak, to je bio tek drugi poraz ovog tima u aktuelnom prvenstvu, pa se teško može govoriti o krizi, već nam se čini da su rivali počeli da ih shvataju mnogo ozbiljnije. Biće još mnogo borbe do kraja sezone, priključuje se Ester, tu je i GAIS, pa je pitanje može li Utsikten odbiti napade mnogo iskusnijih i poznatijih timova. U goste im dolazi doskorašnji prvoligaš Helsingborg. Gosti ne mogu nikako da budu zadovoljni učinkom u prvih 15 kola u drugoj ligi, pa su sakupili samo 16 bodova i nalaze se na 14. poziciji, onoj koja na kraju sezone vodi u baraž za opstanak. U prvom delu prvenstva Utsikten je slavio na gostovanju kod Helsingborga i to je tada bila senzacija. Sada pobeda Utsiktena neće biti ni iznenađenje i mi verujemo da će doći jedinica za oju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 12.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.