ERUPCIJA FANTASTIČNIH SLOT BONUSA: DEPONUJ I OSVOJI 50% VIŠE!

Deponuj putem Meridianove mreže eksternih partneta i svaki dan te čeka 50% više na prvu dnevnu uplatu!

Pravi ljubitelji slotova maštaju o svakodnevnom bonusu, a Meridian njihove snove pretvara u stvarnost ovog leta!

Dobro došli na mesto najbolje zabave, čeka vas nešto neviđeno do sada! Obezbeđena vam je fantastična doza slot bonusa svakog dana!

Kad god uplatite 1.000 ili više dinara putem mreže Meridianovih eksternih partnera očekuje vas50% SLOT BONUSA NA PRVI DNEVNI DEPOZIT! Potrebno je samo da izvrtite vaš depozit na slot/live delaer/poker ponudi i pomenuti bonus je vaš!

Uživajte u talasu vrelih letnjih akcija, ekskluzivno u Meridianu!

Još uvek nemate korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon registracije vas čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

Međutim, ni to nije sve! Uplatite 500 ili više dinara i u igri ste za NAJVEĆI BONUS NA PRVI DEPOZIT NA BALKANU! Na ovaj način možete osvojiti NESTVARNIH 120.000 DINARA!

BONUS VEST: Ovog leta, ekskluzivno u Meridianu se održava promocija PINATA LOCA MADNESS koja donosi nagrade za stotinu najboljih igrača!

Ako se pokažete kao najbolji među njima osvojićete PUT U MEKSIKO ZA DVOJE! Pored toga očekuje vas još vrednih nagrada: električni skuter, električni trotinet, poklon spinovi i sjajni bonusi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.