Tiket dana (subota, 05.08.2023)

Tiket dana

Kladioničarska lista sve je deblja iz sedmice u sedmicu, a ovog vikenda obogatiće je niže lige Engleske i Francuske. Još uvek čekamo početak liga ”petice”, ali koliko narednog vikenda kreću i one. Predložene kvote bile su aktuelne u momentu pisanja predloga.

Genk – Eupen – 1/1,2+ @ 1.82 u Mozzartbet

Veliki kiks napravili su fudbaleri Genka u revanšu sa švajcarskim Servetom u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Doneli su iz Ženeve odličan rezultat 1:1, od samog početka revanša imali su igrača više, dva puta vodili i na kraju ispali na penale. Sada će se preseliti u kvalifikacije za Ligu Evrope, a tamo će im rival biti još teži, radi se o grčkom Olimpijakosu. Eto, umesto da budu šampioni Belgije, sada su ostali i bez igranja u Ligi šampiona. Jedina uteha je odličan start u Župielr ligi i trijumf u Molenbeku u prvom kolu sa 4:0. Posle duela sa novajlijom dočekuju Eupen, tim koji je u prvom kolu odigrao 2:2 protiv Mehelena. Eupen će se i ove sezone boriti za opstanak, pokušaće to što pre da ostvare, a na devet gostovanja u Genku samo su jednom uspeli da osvoje bod, dok su poraženi na osam ostalih mečeva. I sada očekujemo laku pobedu Genka, a malu kvotu pojačali smo prelazom i golovima. Za 1/1,2+ kvota je 1.82 u kladionici Mozzartbet.

Rakov – Varta – 1,0-3 @ 2.00 u Mozzartbet

Posle mnogo muka poljski šampion je prošao u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Karabag uopšte nije bio naivan rival, a trijumf iz Čestohove od 3:2 nije bio garancija uspeha. Ipak, Rakov je odigrao 1:1 u Bakuu i očekuje dvomeč sa kipraskim Arisom iz Limasola. Svakako da je Rakov, ako ne favorit, onda bar ravnopravan sa Kipranima, i ima lepu šansu da ode u plej-of kvalifikacija za elitno takmičenje. Prethodno kolo u Poljskoj ligi su preskočili, ali ovog vikenda moraju na teren. Rival je Varta iz grada Grodžisk Mazovjecki, koja je prethodno prvenstvo završila na odličnom 8. mestu. U novom je Varta startovala porazom od Pogona i pobedom nad Gurnjikom, a oba ta meča odigrali su na svom terenu. Sada idu na prvo gostovanje i to kod šampiona, tamo gde su prošle sezone izgubili samo sa 1:0. Ne očekujemo goleadu ni u ovom meču, pogotovo jer Rakov priprema duel sa Arisom koji se igra već u utorak. To je meč sezone za Rakov, a verujemo da bi protiv Varte bili prezadovoljni i minimalnim trijumfom. Uz jedinicu dodajemo i mali broj golova, pa za 1,0-3 kvota je 2.00 u kladionici Mozzartbet.

Jang Bojs – Vintertur – 1,4+ @ 2.40 u Mozzartbet

Početak sezone u Super ligi Švajcarske nije previše ohrabrio navijače ”mladih momaka” iz Berna pred kvalifikacije za Ligu šampiona. Mada su šampioni, oni nemaju direkat prolaz u grupnu fazu, pa će morati da izađu na terenu plej-ofu za elitno takmičenje. Zagarantovana im je Liga Evrope, ali je pitanje koliko će ih zadovoljiti učešće u tom kupu. U poslednjih šest sezona Jang Bojsi su pet puta bili prvaci, a samo je Cirih pre dve sezone uspeo da ih nadmaši. U prva dva kola uzeli su četiri boda, ali daleko od toga da su blistali. Lozanu su pobedili golom u sudijskoj nadoknadi, a protiv drugog novajlije Ivedona osvojili su samo bod. Vintertur ima jedan bod iz dve utakmice, bez golova su igrali sa Lucernom, a onda su doživeli poraz od 5:2 u Bazelu. Ipak, njima je samo opstanak cilj, pa se ne može reći da su napravili neki veći kiks. U prošloj sezoni Jang Bojsi su tri puta pobedili Vintertur, a samo je jednom bilo nerešeno. Očekujemo i sada pobedu šampiona, a verujemo da će proraditi i napadači. Možda i gosti daju neki gol, pa je naš predlog 1,4+ sa koeficijentom 2.40 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 8.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.