TVOJA PREČICA DO RAJA – IGRAJ U MERIDIANU ZA PUT U MEKSIKO!

Ovog avgusta na korak si od putovanja u Meksiko

Važno obaveštenje stiže: spakujte kofere i spremite se da uživate u rajskom doživljaju!

Ova letnja sezona u Meridianu donosi sve što ste ikada želeli – vrhunske džekpotove, nestvarne promocije i bonuse o kojima ste oduvek sanjali! Međutim, jedna promocija se ističe kao prava letnja poslastica – PINATA LOCA MADNESS!

A zašto je ona posebna? Zato što ako se pokažete kao šampion ove promocije, osvojićete DVE KARTE ZA MEKSIKO! Spremite se za avanturu u zemlji ljutih papričica i uživajte sa voljenom osobom!

Ova atraktivna akcija traje do kraja avgusta, a sve što treba da uradite je da igrate slotove provajdera Expanse Studios. Postavite svoje uloge na minimum 20 DINARA po spinu i svaki dobitan spin će vam doneti poene za rang-listu najboljih igrača.

Pored egzotičnog putovanja, čekaju vas i vredne nagrade kao što su: električni skuter, električni trotinet, sjajni bonusi i poklon spinovi!

Dozvolite sebi da uđete u vrelu letnju avanturu i osetite uzbuđenje koje Meridianbet pruža!

Ako još uvek nemate korisnički nalog, vreme je da se REGISTRUJETE jer čeka vas bonus od 4.000 DINARA koje možete iskoristiti za sportske tikete i slot igre.

BONUS VEST:

Da li ste pogledali najnoviju reklamu Meridianbet kladionice?

U saradnji sa priznatim provajderom Expanse Studios, Meridianbet je odlučio da na jedinstven način predstavi četiri vrhunske slot igre koje će oduševiti ljubitelje dobre zabave:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.