Tiket dana (nedelja, 06.08.2023)

Tiket dana

I drugi dan vikenda može se pohvaliti odličnom ponudom, a biće nekoliko i baš zanimljivih mečeva, poput utakmice Komjuniti Šilda izmešu Sitija i Arsenala. Predložene kvote važile su u momentu pisanja predloga.

Vesterlo – Klub Briž – GG3+ @ 1.92 u Meridianbet

Mada je po svim prognozama Klub Briž prvi favorit za osvajanje titule u Župiler ligi i ovoj sezoni, početak baš i ne potvrđuje takve pretpostavke. U prvom kolu su ostali bez dva boda na svom terenu protiv slabog Mehelena, a u kvalifikacijama za Ligu šampiona su u četvrtak izgubili u Danskoj od Orhusa, mada su zbog ubedljivog trijumfa u prvom meču prošli dalje. Antverp je preuzeo naslov od Klub Briža, a oni su završili tek na četvrtom mestu u prethondoj sezoni. Motiv svakako postoji, ali je šampionat dug i naporan, a igra se i plej-of. Vesterlo je imao sjajnu sezonu, malo je nedosatajalo da budu među četiri najbolja tima, a novo prvenstvo započeli su remijem na gostovanju kod Eupena. U svojoj drugoj uzastopnoj u eliti fudbaleri Vesterloa su bogatiji za veliko iskustvo i mogli bi da napakoste Klub Brižu. Očekujemo golove na ovom meču, barem tri, i verujemo da će se tresti obe mreže. Za GG3+ kvota je 1.92 u kladionici Meridianbet.

Nordsjeland – Brondbi – 3+ @ 1.71 u Meridianbet

Govorili smo da se Nordsjeland dobro pojačao ovog leta, i to se pokazalo kao istinitim u prva dva kola danskog prvenstva. Prvo su savladali Viborg sa 4:1 u svom Farumu, da bi prošle sedmice sa 3:1 slavii u Orhusu. Napad je bolji deo tima, i ranije je ova ekipa igrala na gol više, a čini se da će aktuelni vicešampion to sada raditi još intenzivnije. Već u četvrtak igraju u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, u prvom meču gostovanje u Bukureštu kod ekipe FCSB, pa možda protiv Brondbija neki igrači dobiju i poštedu. Gosti su pobedili Silkeborrg na strani, a onda su sve prosuli na svom terenu porazom od Odenzea. Nordsjeland je kvalitetniji, ali i Brondbi ume da bude nezgodan, pa su nam golovi sigurniji. Za 3+ kvota je 1.71 u kladionici Meridianbet.

Elfsborg – Sirijus – 1,2+ @ 1.42 u Meridianbet

Još nam nije jasno šta se dogodilo Elfsborgu na gostovanju kod šampiona Hakena. Ne samo da su prvi poveli, već su veći deo meča igrali sa igračem više. I umesto da zabeleže novu pobedu i na tabeli se dodatno udalje od pratilaca, oni su primili tri gola i izgubili, tek drugi put u sezoni. Zanimljivo je da su oba poraza doživeli od Hakena, a prvi još u prvom kolu. Protiv Sirijusa nemaju izbora, moraju da započnu novu seriju pobeda i nastave trku za titulu u Švedskoj. Gosti nisu tim sa velikim ambicijama, važan im je samo opstanak, ali su posle dva uzastopna poraza stigli u opanu zonu. Nalaze se na 13. mestu, tik iznad crte, i to samo zahvaljujući boljoj gol razlici u odnosu na Degerfors. U prvom delu sezone Elfsborg je pobedio Sirijus sa 4:3. Bio je to jedan od najboljih mečeva u sezoni, a sada očekujemo još lakši trijumf Elfsborga. Naš predlog je 1,2+, za koji je kvota u kladionici Meridianbet 1.42.

Šamrok – Kork Siti – 1,2+ @ 1.77 u Meridianbet

Ovo ne pamtimo. Šamrok ima pet uzastopnih poraza, a u poslednjih sedam mečeva izgubili su šest puta i samo jednom remizirali. Ipak, treba reći da su četiri poraza u tom intervalu doživljena u kvalifikacijama za Evropu, prvo dva od Breidablika, a onda i dva od Ferencvaroša. Preostala dva stigla su od Dandalka, jedan u prvenstvu i jedan u kupu. Sada Šamroku ostaje samo prvenstvo, a čak i da odbrane titulu pitanje je hoće li ova sezona biti upamćena kao uspešna. Kao prvaci imali su lakši put do grupne faze nekog od kupova, a nadali su se i duploj kruni u Irskoj. I pored lošeg niza i dalje su lideri, s tim da su im Sent Patriks, Deri Siti i Bohemijans za vratom. Kork Siti dolazi sa malim nadama na ovo gostovanje. Oni se bore da izbegnu pretposlednje mesto i baraž za opstanak, ali već polako zaostaju za Drogedom. Pobeda Šamroka je možda i fiks dana, a uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota je 1.77 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 8.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.