Tiket dana (ponedeljak, 07.08.2023)

Tiket dana

Ponedeljak je dan koji je leti poznat kao moreuz između ligaških utakmica i kvalifikacija za evropske kupove. Tako je i danas, uz nešto bolju ponudu nego ranijih sedmica. Predložene kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja tiketa.

Odenze – Viborg – 3+ @ 1.76 u CircusBet

Danska Super liga je tek na početku ali ono što smo gledali u prva dva kola obećava. Golova je na sve strane, favoriti umeju da kiksnu, ali nam se čini da će i ove godine FC Kopenhagen i Nordsjeland biti najveći konkurenti u borbi za naslov. Odenze je startovao dobro, posle remija protiv Randersa uspeli su da pobede Brondbi u gostima, dok je Viborg pomalo razočarao ubedljivim porazom od Nordsjelanda i samo nerešenim rezultatom sa Lingbijem. Gosti su prošle sezone igrali izvanredno, bili su čak i kandidati za titulu, ali su u poslednjih par kola sve upropastili. Ne verujemo da će ove sezone imati slian učinak, ali kod Odenzea nisu bez šansi. Golovi su zagarantovani, a za 3+ koeficijent u kladionici CircusBet je 1.76.

Lahti – Honka – 2 @ 1.82 u CircusBet

Prošlogodišnji trećeplasirani tim finske lige tek sada je počeo da liči na ekipu iz te sezone. Honka je mnogo bolja nego na početku prvenstva i sada ima sasvim realne izglede da se nađe u plej-ofu. Pred ovo kolo su bili šesti i predstoji im velika broba sa VPS-om i Interom iz Turkua za dve upraženjene pozicije u doigravanju. Put kroz Evropu bio je kratak, ispali su već u prvom kolu kvalifiakcija od kazahstanskog Tobola, ali su oba meča bila vrlo neizvesna, 2:1 u Kostanaju i 0:0 u Finskoj. Lahti nije u najboljoj formi, ova ekipa će, gotovo sigurno, igrati u plej-autu, a prethodnih šest kola pobedili su samo jednom. Ipak, imaju samo jedan poraz u prva četiri kola i to im daje nadu pred duel sa kvalitetnijih rivalom. Honka je u naletu i verujemo da može do pobede. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija kvota 1.82.

Panevežis – Hegelman – 1 @ 1.83 u CircusBet

Evo jedne utakmice iz litvanskog šampiona. Panevežis je lider i veliki favorit da pehar šampiona preseli u svoje vitrine. Doskorašnji vladar fudbala u ovoj ligi, ekipa Žalgirisa, nalazi se na šest bodova manje, i ima meč više, pa su Panevežisu otvorena vrata ka trofeju. Možda je sve odlučeno u prethodnom kolu kada je Panevežis slavio u Kaunasu protiv Žalgirisa, ali ga je taj trijumf na kraju koštao ispadanja iz Evrope. Oni su u revanšu protiv izraelskog Hapoela Ber Ševe odigrali samo 1:1, te su Izraelci prošli dalje zbog minimalne pobede u prvoj utakmici. Hegelman je tim iz vrha tabele u Litvaniji, nalazi se na 4. mestu ali za Panevežisom ima veliki zaostatak veći od 20 bodova. I ovaj tim je bio litvanski predstavnik u Evropi, kao četvrtoplasiran iz prethodne sezone, ali su oni odmah ispali od makedonskog Škupija. Kod kuće su izgubili sa čak 5:0, dok je u Skoplju meč okončan bez golova. Predlog je jedinica sa kvotom 1.83 u kladionici CircusBet.

Arka – Polonija – 1,2+ @ 1.80 u CircusBet

Arka planira povratak u elitni rang poljskog fudbala, ali je posle dva kola još bez pobede. Doduše tim iz Gdinje nije ni izgubio, pošto su remizirali sa Termalicom na svom terenu, i Lečnom u gostima. Sada dočekuju novajliju u ovom rangu, ekipu Polonije iz Vroclava, nekada stabilnog prvoligaša, a u poslednjoj deceniji tima koji se patio kroz niže lige. Polonija je prva dva kola igrala u Vroclavu ali još nema nijedan bd na kontu. Oba puta su poraženi, i to na identičan način, rezultatom 3:2. Pobedili su ih Tiči i slavna Visla iz Krakova, pa je na ovom timu obaveza da što pre osvoje neki bod da ne bi već na startu napravili zaostatak. Ne verujemo da će im to uspeti u Gdinji, ali Polonija i nema neke velike ambicije osim opstanka u eliti. Za ovaj meč je predlog jedinica uz bar dva gola domaćina, a za 1,2+ kvota je 1.80 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici CircusBet iznosi 10.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.