Tiket dana tenis (četvrtak, 10.08.2023)

Nastavlja se kanadski masters. I danas je na programu nekoliko veoma interesantnih mečeva. Predložene kvote i granice važile su u momentu pisanja predloga.

Tejlor Fric – Aleks De Minor – 1 @ 1.73 u MaxBet

Jedan od neizvesnijih mečeva osmine finala igraju Amerikanac Fric i Australijanac De Minor. Obijici je beton omijena podloga, ali u poslednje vreme De Minor beleži nešto bolje rezultate. Fric nije sve do američke turneje uspevao da pronađe prošlogodišnju formu, a onda je vezao dva odlična rezultata, osvojio je titulu u Atlanta i igrao polufinale u Vašingtonu. I omaleni Australijanac je imao dobrih momenata, s obzirom da je prošle sedmice u Los Kabosu igrao finale i izgubio od Cicipasa. Amerikanac se uključio u drugom kolu i u tri seta pobedio Iga Imbera, dok je De Minor izbacio Britanca Norija i domaćeg predstavnika Dijaloa. Blagi favorit je Fric i smatramo da je bliži trijumfu, pošto je i odmorniji. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.73.

Mekenzi Mekdonald – Miloš Raonić – UG + (granica 24,5) @ 1.87 u MaxBet

Mada ih na ATP lisiti deli čak 500 mesta, to u ovom slučaju ne znači ništa. Čak nam se čini da je naturalizovani Crnogorac bliži pobedi. I Mekdonald i Raonić su fantastični serveri, ali im igra u toku poena nije jača strana, tačnije kretanje im je boljna tačka. Izgledalo je da se Raonić neće ni vraćati tenisu posle mnogobrojnih povreda, ali je on uspeo da se oporavi i sada mora natenane da krči put ka svetskom vrhu. Ponovo. Uglavnom dobija specijalne pozivnice, a kako i ne bi kada se radi o finalisti Vimbldona. Ovde je na domaćem terenu, u prva dva kola izbacio je Frensisa Tijafoa i Taro Danijela, dok ej Mekdonald bio bolji od dva Rusa, Karaceva i Rubljova, što je bilo ogromno iznenađenje. Jedno je sigurno, brejkova će biti malo, ako ih uopšte i biude, pa je naš predlog više gemova ukupno. Granica je na čak 24,5, ali i pored toga verujemo u (+) gemove. Za ovaj tip kvota je 1.87 u kladionici MaxBet.

Lorenco Muzeti – Danil Medvedev – TR 0:2 @ 1.55 u MaxBet

Treći teniser sveta uzeo je solidno dug odmor nakon poraza u polufinalu Vimbldona od Alkaraza. Medvedev je prethodnih sezona dominirao na američkoj turneji, osvajao titule u nizu, a pre dve godine sprečio je Novaka Đokovića da osvojio kalendarski slem, pobedivši ga u finalu US opena, i osvojivši svoju, za sada, jedinu grend slem titulu. Pitanje je u kakvoj je formi Medvedev, protiv Arnaldija u drugom kolu nije imao težak posao, ali je Muzeti, drugi Italijan na njegovom putu, mnogo ozbiljniji takmac. On je u prva dva kola izbacio Nišioku i Kokinakisa, Japanca lako, ali Australijanca tek u tri seta. Ipak, beton je glavni adut Medvedeva i smatramo da će on pobediti i to u dva seta. Za tačan rezultat 0:2 kvota je 1.55 u kladionici MaxBet.

Gael Monfis – Aleksandar Vukić – UG + (granica 22,5) @ 1.75 u MaxBet

Iskusni Francuz podsetio je na svoje najbolje dane u duelu sa Stefanosom Cicipasom u drugom kolu. Pobedio je Grka u dva seta, mada je Cicipas ovde došao posle titule u Los Kabosu. Sada je pitanje može li Monfis odigrati još neki onako dobar meč, ali znajući njega, to je teško očekivati. Povrede su ga sasekle u prethodnoj sezoni pa je on u Toronto došao kao tek 276. teniser na ATP listi. Njegov rival u osmini finala je momak sa korenima iz ovog regona, Aleksandar Vukić, koji igra pod australijskom zastavom. Vukić je u prva dva kola Bornu Ćorića i Sebastijana Kordu, što govori da je kvalitetan teniser, mada još uvek nema nijednu ATP titulu. Najbliži je bio u Atlanti pre desetak dana kada je u finalu izgubio od Tejlora Frica u tri seta. Mogao bi Vukić da iznenadi Monfisa, a svakako da će ga namučiti. Naš predlog su gemovi, verujemo da će ovo biti dug meč sa više od 22,5 gemova, kolika je granica u kladionici MaxBet. Kvota za (+) gemove je 1.75.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 8.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.