Tiket dana (nedelja, 13.08.2023)

Tiket dana

Nedeljna ponuda je odlična, igraju se utakmice u tri od pet najjačih evropskih liga, ali ko prati i ostala takmičenja svakako će uspeti da pronađe nešto za sebe. Kvote iz tiketa bile su važeće u momentu njegovog sastavljanja.

Brentford – Totenhem – 3+ @ 1.67 u CircusBet

U prvom kolu Premiejr lige gledaćemo gradski derbi između Brentforda i Totenhema. Gosti ulaze u još jednu sezonu sa najvišim ambicijama, ali kada do sada nisu uspeli da, osvedeočen kvalitet, potvrde nekim trofejom, sumnjamo da će to uspeti u ovom prvenstvu, pogotovo ako Hari Kejn napusti severni London. Brentford igra tek treću sezonu u engleskoj eliti, ali je u prethodne dve bio prijatno iznenađenje. Malo je falilo, samo dva boda na kraju, da ovog leta izađu i na evropsku scenu. Pčelice su prošlo prvenstvo završile na 9. mestu, dok je Totenhem bio samo jedno ispred i to sa bodom više osvojenim u odnosu na Brentford. Čak su Pčelice bile uspešmnije u međusobnim duelima, pobedile su na Vajt Hart Lejnu sa 3:1, dok je na njihovom Komjunitiju bilo 2:2. Iako Brentford nije pobedio nijednom u pripremnom periodu, smatramo da je blagi favorit u okršaju sa Pevcima. Golovi su najrealniji, a moralo bi da ih bude barem tri ukupno. Za 3+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.67.

Geteborg – Đurgarden – 2 @ 2.00 u CircusBet

Nekada čuveni Geteborg je u sve većim problemima i polako m u izmiče tlo ispod nogu kada je opstanak u elitnom rangu švedskog fudbala u pitanju. Posle 18 odigranih kola nalaze se na pretposlednjem 15. mestu, a iz lige direktno ispadaju dve poslednjeplasirane ekipe, dok će jedna u baraž, ona koja na kraju bude na 14. mestu. Gledajući tabelu verujemo da bi u Geteborgu bili zadovoljni čak i tim 14. mestom, samo da se direktno ne presele u drugu ligu. Pre desetak dana ostali su bez veznjaka Elijasa Hagena koji je prešao u norvešku Volerengu i sada su još slabiji igrački. Đurgarden se primiče vodećim timovima, od lidera Elfsborga imaju 9 bodova manje, ali od trećeplasiranog Hakena samo četiri. Novi plasman u Evropu je njihov cilj, a ove sezone se nisu proslavili u kvalifikacijama i ispali su od švajcarskog Lucerna, dok su prethodne igrali u nokaut fazi Lige konferencija. Đurgarden je dobio dva prethodna meča na strani pa verujemo da će i ovaj. Za dvojku se dobija kvota 2.00 u kladionici CircusBet.

Eupen – Klub Briž – 2,2+ @ 1.82 u CircusBet

Dulei Eupena i Klub Briža uvek su bili interesantni, čak i kada je KLub Briž bio dominantan u Župiler ligi. Prošle sezone bili su tek četvrti i sada moraju da igraju kvalifikacije za Ligu konferencija. Čini se da su pitanje plasmana u poslednju rundu kvalifikacija rešili već u prvom meču trećeg kola kada su pobedili islandski Akurejri sa 5:1 u Brižu, moći će da izvedu najjači sastav u Eupenu. Domaćin je odlično sztartovao, uzeo je četiri boda iz dva kola, a prošle sedmice su bacili u očaj mnoge kladioce pobedivši Genk u gostima. Videćemo da limogu nešto da urade protiv višestrukog šampiona koji je takođe osvojio 4 boda iz dva meča, remizirao je sa Mehelenom i pobedio Vesterlo na strani. Čak 7:0 je bilo za Klub Briž u poslednjem međusobnom meču, pa verujemo i sada u trijumf ovog kluba uz bar dva postignuta gola. Za 2,2+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.82.

Keflavik – Valur – 2,2+ @ 1.53 u CircusBet

Ovu utakmicu smo izabrali jer verujemo da je ovo jedan od fikseva dana. Gpstujući Valur je u odličnoj formi, polako stižu vodeći Vikingur na vrhu tabele i sada zaostaju samo šest bodova za njima, posle 18 odigranih kola. Pored toga Valur je izuzetno efikasan, na dve poslednje utakmice davali su po četiri gola, prvo Rajkjaviku, a onda i Akurejriju. S druge strane Keflavik ne zna za trijumf već 17 uzastopnih kola, a jedinu pobedu ostvarili su u prvom kolu šampionata na gostovanju Filkiru. Sada su u seriji od tri poraza i čvrsto su zakovani za dno tabele. Uz to za 270 minuta igre primili su ukupno 10 golova. Jasno je da je dvojka izvesna, a i to da će Valur postići barem dva gola, verovatno i više. Za 2,2+ kvota u kladionici CircusBet iznosi 1.53.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici CircusBet iznosi 9.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.