ZA SAVRŠENU SLOT ZABAVU – Deponuj i osvoji 50% VIŠE svakog dana!

U saradnji sa mrežom svojih eksternih partnera Meridian vam donosi 50% slot bonusa na prvi dnevni depozit

Sve što želite ovog leta da biste uživali u savršenom provodu jeste redovna poseta Meridianu. Sada vam predstavljamo nešto jedinstveno i neponovljivo.

Da li ste ikada pomislili da možete osvojiti nestvarne bonuse svakodnevno? Od sada je i to moguće na MESTU NAJBOLJE ZABAVE.

Kad god uplatite 1.000 ili više dinara putem mreže Meridianovih eksternih partnera očekuje vas50% SLOT BONUSA NA PRVI DNEVNI DEPOZIT! Potrebno je samo da izvrtite vaš depozit na slot/live delaer/poker ponudi i pomenuti bonus je vaš!

Uživajte u savršenoj zabavi i preuzmite vašu dozu bonusa SVAKODNEVNO!

Još uvek nemate korisnički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJE vas čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

Ali, to nije sve! Ovog leta, ekskluzivno u Meridianu se održava promocija PINATA LOCA MADNESS koja donosi nagrade za stotinu najboljih igrača!

Ako se pokažete kao najbolji među njima osvojićete PUT U MEKSIKO ZA DVOJE! Pored toga očekuje vas još vrednih nagrada: električni skuter, električni trotinet, poklon spinovi i sjajni bonusi!

BONUS VEST:

Da li ste pogledali najnoviju reklamu Meridianbet kladionice?

U saradnji sa priznatim provajderom Expanse Studios, Meridianbet je odlučio da na jedinstven način predstavi četiri vrhunske slot igre koje će oduševiti ljubitelje dobre zabave:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.