Tiket za veče (nedelja, 13.08.2023)

tiket dana

Danas je bilo baš uzbudljivo, golovi su padali kao kiša ovog proleća, a nadamo se da će tako biti i u preostalim utakmicama ove nedelje. Kvote mogu biti neznatno izmenjene.

Hetafe – Barselona – 2,0-3 @ 2.10 u Meridianbet

Ne bi bilo dobro za španskog šampiona da već na startu napravi zaostatak za najvećim rivalom Realom. Madriđani su trijumfovali u Bilbaou, prikazali odličnu igru, pa je sada red na Katalonce. Problem je to što se kod Hetafea fudbaleri Barselone loše snalaze, u poslednje tri godine nisu pobedili, a nisu dali ni gol na stadionu ”Alfonso Perez”. Hetafe je jednom pobedio minimalnim rezultatom, a dve poslednje međusobne utakmice u predgrađu Madrida završene su bez golova. Barsa je dobila prethodni meč na Nou Kampu, ponovo samo sa 1:0, pa nam se čini da bi i sada uz dvojku moglo biti malo golova. Za kombinaciju 2,0-3 koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.10.

Strazbur – Lion – GG3+ @ 1.96 u Meridianbet

Na popodnevnim utakmicama u francuskoj Ligi 1 gruvalo je na sve strane. Postignut je veliki broj pogodaka i time je nadoknađeno ono što nisu uradili šampioni iz Pariza koji su odigrali bez pogodaka sa Lorijanom. U Strazbur dolazi renovirani Lion, tim koji je podbacio u prošloj sezoni i zauzeo tek 7. mesto. Lavovi, dakle, ponovo ne igraju u Evropi i to je sigurno bacilo u očaj navijače ovog kluba. Strazbur će se ponovo boriti za opstanak, prošle godine su bili 15. a sada će pokušati da poprave poziciju. Zanimljivo je da su u prethodnooj sezoni u duelima ova dva tima slavile ekipe koje su gostovale, a oba puta je bilo 1:2. Golove očekujemo i sada, a za GG3+ kvota je 1.96 u kladionici Meridianbet.

Fenerbahče – Gaciantep – 1,4+ @ 2.30 u Meridianbet

Ne bi bilo iznenađenje da Fenerbahče još jednom kiksira na startu sezone. Podsetimo da su u prošlom u prvom kolu igrali 3:3 sa tadašnjim debitantom Umranijesporom na svom terenu, koji se vratio u drugu ligu polse samo jedne sezone. Treba obratiti pažnju i na činjenicu da Fener igra kvalifikacije za Ligu konferencija, što im je ovog avgusta najvažniji zadatak, a pošto su Maribor već pobedili sa 3:1, imaju veliku šansu da se nađu u plej-ofu za ovo takmičenje. Tamo ćeh najverovatnije čekati Tvente, a to će biti ozbiljan izazov. Gaciantep je prethodnu sezonu prekinuo posle onog katastrofalog zemljotresa, raspustili su tim, a veliko pitanje je da li su uspeli da naprave konkurentnu ekipu. Očekujemo pobedu Fenera i dosta golova. Za 1,4+ kvota je 2.30 u kladionici Meridianbet.

Vikingur – Kopavogur – 1,3+ @ 1.75 u Meridianbet

Lider islandskog prvenstva mora da brine o tome da mu se pratioci približavaju. To su, pre svega, Valur i Breidablik, a gotovo sigurno je da će jedna od ove tri ekipa poneti titulu na kraju. Vikingur i dalje ima najveće šanse, ponovo su u onakvoj formi kao na početku sezone, ali ne zaboravite da posle 22 kola kreće i plej-of. Kopavogur se nada da će se naći među najboljih pest i igrati u plej-ofu, mada i da ostanu u donjem delu neće imati problema oko opstanka. Četiri kola pre kraja redovnog dela prvenstva Kopavogur je na 7. mestu sa minimalnim zaostatkom za timovima ispred njih. U prvom delu sezone Vikingur je u Kopavoguru slavio sa 2:1, a i sada očekujemo pobedu tima iz Rejkjavika i bar tri gola na meču. Za kombinaciju 1,3+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.75.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 16.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.