POČINJE FREEBET EUFORIJA – Preuzmi čarobne bonuse SVAKOG DANA!

Druga polovina avgusta donosi iznenađenje za ljubitelje Aviatora u Meridianu! Preuzmi svoju dozu freebeta svakog dana!

Da li i vi volite neobične igrice? Meridian još jednom predstavlja fantastičnu promociju koja će se održati na jednoj od najpopularnijih igrica, na Aviatoru.

I ovog meseca FREEBET EUFORIJA će vam doneti neodoljive bonuse svakog dana. Vaš zadatak je da uživate u sjajnoj igri! Period održavanja promocije je od 14. do 31. avgusta, a u tom periodu biće održano 18 jednodnevnih turnira.

Za svaku odigranu rundu osvajate 20 poena, dok vam 100 dinara uloga donose dodatna dva poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Svakodnevno freebetove će osvojiti 50 najboljih igrača o čemu ćete biti obavešteni već sutradan putem notifikacije na svom korisničkom nalogu.

VREME JE ZA SAVRŠENU AVANTURU!

Još uvek nemate korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon registracije vas čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

BONUS VEST: Ovog leta, ekskluzivno u Meridianu se održava promocija PINATA LOCA MADNESS koja donosi nagrade za stotinu najboljih igrača!

Ako se pokažete kao najbolji među njima osvojićete PUT U MEKSIKO ZA DVOJE! Pored toga očekuje vas još vrednih nagrada: električni skuter, električni trotinet, poklon spinovi i sjajni bonusi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.