Tiket dana (ponedeljak, 14.08.2023)

Tiket dana

Uopšte nije loša ponuda ni ovog ponedeljka, ali to nije iznenađenje, fudbalska sezona je krenula! Kvote iz tiketa bile su aktuelne u vreme njegovog sastavljanja.

Viborg – Hvidovre – 1,2+ @ 1.79 u Meridianbet

Domaći tim je mnogo iskusniji u eliti i prethodne sezone je bez EVrpe ostao tek u baražu protiv Mitjilanda. Treba reći da je Viborg bio kandidat i za titulu, ali je imao očajan finiš i prepustio i treće mesto Orhusu, mada su oba tima na kraju imala isti broj bodova. U novoj sezoni startovali su ubedljivim porazom u Farumu od Nordsjelanda, ali se kasnije pokazalo da se to ne može nazvati kiksom. Vicešampion igra odlično i ruši sve pred sobom uz veliki broj postignutih golova. U naredna dva meča Viborg je uzeo četiri boda, remizirali su sa Lingbijem i pobedili Odenze u gostima, na oba meča dali su po dva gola. Novajlija u Super ligi, ekipa Hvidovrea, još nema pobedu. Njima je opstanak jedini cilj, ali da bi ga ostvarili moraće da počnu i da pobeđuju. Za sada imaju jedan bod, a do njega su došli na gostovanju kod Randersa. Mada gosti bolje igraju na strani, Viborg je veliki favorit i očekujemo da pobedi. Dva gola se podrazumevaju. Za 1,2+ kvota je 1.79 u kladionici Meridianbet.

Osnabrik – Keln – 2,2+ @ 2.04 u Meridianbet

U nelamkom DFB kupu iznenađenja su pravilo a ne izuzetak. Često se dešava da se favoriti, a to su uglavnom bundesligaši, okliznu već na startu i to protiv timova iz niži liga. Keln neće potceniti Osnabrik, tim koji od ove sezone ponovo igra u Cvajti, i to nakon onog dramatičnog finiša treće lige. Prednost domaćina je to što su već odigrali dva meča u prvenstvu i to protiv jakih rivala. Protiv Karlsruea su poraženi na svom terenu, dok su onda uzeli bod u Paderbornu. Ljubičasti bi voleli da odu dalje u DFB kupu, ali smatramo da je njima Cvajta jedino bitna. Keln ne sme da razočara navijače u prvoj utakmici i zato očekujemo pobedu tima iz Bundeslige. Uz dvojku predlažemo i golove, a bar dve lopte morale bi da završe u mreži Osnabrika. Za 2,2+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.04.

Mjelbi – Malme – 2 @ 1.75 u Meridianbet

Posle nekoliko šokova Malme se sa dve vezane pobede vratio u trku za titulu. Ovaj tim je u prethodnoj deceniji bio šampion Švedske čak šest puta, dok su po jedan naslov osvajali Đurgarden, AIK, Norčeping i, prošle sezone, Haken. Gledajući tabelu najveći rival Malmeu će biti Elfsborg koji je u prednosti jer neće imati evropske obaveze. Malme zaostaje za ovim timom samo jedan bod pred ovo kolo, a poraz Elfsborga od Hakena sigurno je obradovao sve u Malmeu koji je u dva prethodna kola kao domaćin slavio protiv Varnama i Halmštada. Na oba meča Malme je davao po tri gola, ali će na gostovanju u Haleviku biti na teškom ispitu. Mjelbi igra odlično ove sezone, ali nema pritisak osvajanja bodova. To se ispostavilo kao blagotvorno po njih, pa mogu da prete i jednom Malmeu. Ipak, motiv je na strani gostiju koji žele i osvetu za poraz na svom terenu u prvom delu sezone od Mjelbija. Za dvojku se dobija kvota 1.75 u kladionici Meridianbet.

Bordo – Konkernu – 1 @ 1.66 u Meridianbet

Žirondinci su na sva zvona najavljivali juriš na Ligu 1 i na taj način se pravdali pred navijačima zašto drugu godinu već igraju u drugoj ligi. Međutim start je bio sve samo ne obećavajući. Bordo je poražen od Paua sa 3:0 i ozbiljno zabrinuo sve kojima je oavj klub u srcu. Moguće da je to bio samo slab dan, prvenstvo je ioanko dugo, a bilo je i mnogo komplikacija na startu, izbacivanje Sošoa i povratak u Ligu 2 Anesija koji je ispao u treći rang. Sada Bordo dočekuje Konkernu u poslednjoj utakmici drugog kola. Gosti su stigli u Ligu 2 kao pobednici Nacionalne lige, a u prvom kolu su remizrali sa Bastijom na svom terenu. Jasno je da Konkernu nema neke velike ambicije u svojoj prvoj sezonu među drugoligašima, ali će svakako želeti da pobedi jedno tako veliko ime kakvo je Bordo. Bodovi ipak ostaju Žirondincima, a za jedinicu se u kaldionici Meridianbet dobija koeficijent 1.66.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 10.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.