Tiket dana (sreda, 16.08.2023)

Tiket dana

Današnji dan je posvećen utakmici Super kupa u kojoj se sastaju pobednik Lige šampiona i najbolji iz Lige Evrope iz prošle sezone. Duel između Mančester Sitija i Sevilje igra se Karaiskakisu u atinskom predgrađu Pireju, a pošto o tom meču pišemo opširnije, da pogledamo šta je još na meniju. Kvote su promenjive.

Flora – Farul – 1x,2+ @ 2.15 u Mozzartbet

Jedini meč evropskih kvalifikacija igra se u Estoniji gde domaća Flora, u revanšu, dočekuje rumunski Farul. Oba tima bila su šampioni svojih zemalja, a sada se bore da igraju makar u Ligi konferencija. Jedna ekipa sigurno neće, a pitanje je hoće li i ona koja prođe u plej-of, s obzirom na izdanja ovog leta. Od Farula se očekivalo mnogo više. Oni su već u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona naleteli na Šerif i ispali, pa su nastavili takmičenje u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Tu su bili uspešniji Urartua iz Jermenije, koga su dva puta pobedili sa 3:2. Verovatno će eliminisati i Floru, jer su u Konstanci slavili sa ubedljivih 3:0. Za Estonce ostaje da pokušaju da naprave čudo, ali oni već imaju dva poraza u kvalifikacijama od poljskog Rakova u prošlom kolu. Izgleda da ovaj tim neće videti grupnu fazu ove jeseni, pa im preostaje bitka za titulu sa Levadijom, od koje imaju jedan bod manje posle 23 odigrana kola. Farul ne mora mnogo da zapinje, pa bi ovde Flora mogla da ne izgubi, a dva gola bi morala da padnu. Za 1x,2+ kvota je 2.15 u kladionici Mozzartbet.

Kvins Park Rendžers – Norič – GG3+ @ 2.05 u Mozzartbet

Policajci i Kanarinci igraju svoj meč prvog kola EFL kupa sa zakašnjenjem od sedam dana. Ostali mečevi igrani su prethodne sedmice, a duel dva tima iz Čempionšipa ostavljen je za ovu sredu. Jasno je da je prvenstvo mnogo važnije i za jedne i za druge, posebno za Norič koji planira da se vrati u Premijer ligu jer već drugu sezonu uzastopno igra sa drugoligašima. Kanarinci su u dva prva kola osvojili četiri boda. Pobedili su Tigrove iz Hala sa 2:1 na premijeri, a onda u pravom klasiku, meču koji će se dugo pamtiti, odigrali 4:4 sa Sautemptonom na Sent Merisu. Norć je vodio sa 1:0, 3:2 i 4:3, Sveci sa 2:1, ali je remi na kraju najpravedniji, mada su, za prikazano, oba tima morala da dobiju bar po bod više, od jednog osvojenog. Stršljenovi su u Votfordu četiri puta ”uboli” Kvins Park na premijeri, ali su Policijaci uspeli da se trijumfalno vrate iz Velsa gde su na Milenijumu pobedili Kardif sa 2:1. Tri boda sa dva premijerna gostovanja uopšten nije loš skor. Verujemo da će treneri iskoristiti ovaj meč da šansu ukažu fudbalerima koji su manje igrali, pošto već u subotu KPR dočekuje Ipsvič, a Norič dan kasnije Milvol. Golovi su zagarantovani i biće ih bar tri, na obe strane po neki. Za GG3+ kvota je 2.05 u kladionici Mozzartbet.

Santa Klara – Torense – 1 @ 1.85 u Mozzartbet

Tim sa Azorskih Ostrva ispao je u drugu ligu Portugalije. Od plasmana u Evropu, kada su ispali tek od Partizana u plej-ofu za Ligu konferencija, do ispadanja iz elite prošle su samo dve sezone. Sada će drugoligaši imati muku da putuju na ovu daleku destinaciju, a ”čast” da to prvi učine imaju fudbaleri Torensea, koja je prethodnu sezonu završila na solidnom 9. mestu. Ova ekipa nema mabicija da igra u eliti, bar za sada, dok je za Santa Klaru imperativ ekspresni povratak među prvoligaše. Oba tima su već završila takmičenje u kupu, Santa Klara porazom od Tondele, a Torense od Kasa Pie. Zanimljivo je da se ova dva tima nikad ranije nisu sastala, ali to i nije toliko čudo jer kome je u interesu da putuje na ostrvo u sred okeana da bi odigrao prijateljski meč. Očekujemo pobedu Santa Klare jer svaki gost stiže umoran posle napornog puta Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 8.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.