Tiket dana (četvrtak, 17.08.2023)

Tiket dana

Veliki broj utakmica igra se danas u dva takmičenja, Ligi Evrope i Ligi konferencija. Naravno, radi se o kvalifikacijama. Predložene kvote bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa.

Makabi T.A. – AEK Larnaka – 1 @ 1.65 u CircusBet

Izraelci su prošustili priliku da već na Kipru pobede i sebi olakšaju put do plej-ofa za Ligu konferencija. Makabi je u prošlom kolu bio ubedljiv protiv moldavskog Petrokuba, ali je AEK svakako kvalitetniji rival. Kiprani su već eliminisali Torpedo iz Žodina, jednu od boljih beloruskih ekipa ove sezone, ali posle samo 1:1 u Larnaki biće jako teško izbeći poraz u Tel Avivu. Boljeg iz ovog dvomeča čekaju slovenačko Celje ili beloruski Neman, pa su šanse za prolaz u grupnu fazu stvarno dobre. To podiže važnost ovog duela, a naš predlog je pobeda Makabija sa koeficijentom 1.65 u kladionici CircusBet.

PAOK – Hajduk – 0-2 @ 1.64 u CircusBet

Splićani su nadigrali PAOK na Poludu ali nisu uspeli da zatresu mrežu golmana Kotarskog. Nekoliko puta je okvir gola spašavao Grke u prvom meču, ali će se u revanšu uloge, sigurni smo, promeniti. Na Tumbi je teško igrati, znaju to i jači timovi od Hajduka, ali ova ekipa slavnog splitskog tima ne zna za strah. Uspeli su da pobede Dinamo u Zagrebu, kao i dva naredna rivala u prvenstvu Hrvatske, Rijeku i Slaven, a na ta dva meča mreža im se nije tresla. Tri uzastopne utakmice Hajduk nije primio gol, pa će to biti veliki adut pred gostovanje u Solunu. PAOK zna da mu je jedan gol dovoljan za odlazak u plej-of i duel sa Rozenborgom ili Hartsom, pa će i oni biti strpljivi. Pokušajte opet sa malim brojem golova, za 0-2 gola kvota je 1.64 u kladionici CircusBet.

Lucern – Hibernijan – 1,2+ @ 1.95 u CircusBet

U prvom meču Škoti su stekli dva gola prednosti mada je Lucern imao mnogo više loptu u svojim nogama. Hibsi su igrali na ostrvski način, čekali prekide i kontra napade i to je upaplilo, na krau je bilo 3:1 za domaćina. Međutim, start sezone daleko je od dobrog za edinburški tim. U domaćem prvenstvu su izgubili u prva dva kola, od Sent Mirena i Madervela, dok su u prethodnom kolu kvalifikacija čak doživeli poraz i u Andori od Intera. Ipak, u revanšu su bili ubedljivi protiv slabašnog tima iz Andore i stigli do okršaja sa Švajcarcima. Lucern je u nedleju odoleo šampionu Jang Bojsima, a u prethondom kolu kvalifikacija izbacili su odlični švedski Đurgarden, tim koji je imao sjajnu sezonu u Evropi prošle godine. Zato smatramo da je Lucern bliži pobedi na svom terenu, i da će bar dva puta pogoditi mrežu Hibernijana. E sad, da li će to biti dovoljno za prolaz dalje i okršaje sa Aston Vilom u plej-ofu, ostaje da vidimo. Za 1,2+ kvota je 1.95 u kladionici CircusBet.

Harts – Rozenborg – 1 @ 1.99 u CircusBet

Ruže su uspele da pobede u Trondhajmu i tako pokazale da su u mnogo boljoj formi nego na početku sezone u Norveškoj. Sada Rozenborg ima šest pobeda i jedan remi u poslednjih sedam utakmica, računajući prvenstvo Norveške i kvalifikacije za Ligu konferencija. Ipak, u Edinburgu ih očekuje težak postao ”Srca” su ozbiljan tim, a ne treba gvoriti o tome koliko su jači uz svoje navijače, koji su, uz sve to, željni igranja u Evropi. Gol prednosti i jeste i nije mala razlika, ali će Harts samo jednim pogotkom anulirati sve ono što su Ruže gradile u prvih 90 minuta ovog dvomeča. Rozenborg je imao dva gola viška do desetak minuta pre kraja, a onda je Šankland postigao pogodak velike nade za Škote. Naš predlog je jedinica za koju se u kladionici CircusBet dobija kvota 1.99.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici CircusBet iznosi 10.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.