Tiket za veče (nedelja, 20.08.2023)

tiket dana

Rekli bismo da je večerašnja ponuda više izazivna nego laka za tipovanje. Kvote mogu biti neznatno imenjene u nekom momentu.

Leće – Lacio – GG @ 2.05 u MaxBet

Lacijali startuju sa juga i, posle niza sezona, u timu više nema Sergeja Milinkovića Savića. Posle mnogo licitiranja tokom njegovog boravka u ”večnom gradu”, o tome gde će, i za koliko novca, nastaviti karijeru, na kraju se vezista otiša i Saudijsku Arabiju i to za mnogo manji iznos od pominjanih. Polovinu dobijenog novca Lacio je potrošio na Isaksena iz Mitjilanda i Kanselerija iz Verone. U Lećeu je Lacio izgubio na dva poslednja gostovanja, oba puta sa po 2:1, a igra gol-gol i sada nam izgleda kao najrelanija. Za GG koeficijent u kladionici MaBet iznosi 2.05.

Lans – Ren – 1 @ 2.45 u MaxBet

Vicešampion Francuske izgubio je jednog veoma vrednog igrača, Openda je od ovog leta u Lajpcigu, a na račun Lansa leglo je više od 40 miliona evra. Dosta novca uzeto je i za Fofanu koji je otišao u Saudijsku Arabiju. Na redu su pojačanja, a već su stigli Dijuf iz Bazela i Fulđini iz Majnca. U prvom kolu Lans je izgbio, posle preokreta, od Bresta, pa je u situaciji da mora da pobedi nezgodni Ren. Gosti su isprašili povratnika Mec sa 5:1 na startu i sa dosta samopouzdanja dolaze u Lans. Naš predlog je jedinica, a za nju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.45.

Betis – Atletiko Madrid – GG3+ @ 2.45 u MaxBet

Betis je već konstanta u vrhu španskog fudbala, a o Jorgandžijama ne treba trošiti reči. Zato je meč na Benito Viljamarinu derbi drugog kola. U prvom su obe ekipe bile uspešne, ”zeleno-beli” su slavili u Viljarealu sa 2:1, dok je Atletiko na svom Metropolitanu pobedio Granadu. Ako neki tim ne odgovara Betisu, to je upravo Atletiko. Andalužani su poslednji put pobedili Madriđane još početkom 2019. godine, a poslednja četiri međusobna duela pripala su Jorgandžijama. Jedno je jasno, oba tima igraće na pobedu, a kad je tako golova mora da bude, jer su napadi sa Iskom, Ajozi Perezom, Hoze Vilijanom i Iglesijasom na jednoj, te Grizmanom, Moratom, Karaskom i Depajom s druge strane, to garantuju. Za GG3+ kvota je 2.45 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 12.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.