MAGIČAN BONUS NA KLIK OD TEBE: Deponuj, jer te čeka poklon svaki dan!

Zabavi se, deponuj preko mreže Meridianovih eksternih partnera i osvoji 50% više na prvu dnevnu uplatu depozita.

Meridian je jedino mesto na planeti koje vam omogućava magičan bonus svakog dana! Posetite MESTO NAJBOLJE ZABAVE i pretvorite vaše snove u stvarnost.

Potrebno je da uradite samo jednu stvar i možete preuzeti fanstastičan BONUS SVAKODNEVNO!

Kad god uplatite 1.000 ili više dinara putem mreže Meridianovih eksternih partnera očekuje vas 50% BONUSA NA PRVI DNEVNI DEPOZIT! Potrebno je samo da izvrtite vaš depozit na slot/live delaer/poker ponudi i pomenuti bonus je vaš!

Spisak mreže Meridianovih eksternih partnera možete pogledati OVDE, i verujte nam na reč – lokacije us vam bliže nego što mislite! Gotovo na svakom korkau možete naići na Impel trafike, Payspot menjačnice, Paralela trafike, Transaks i brojna druga uplatna mesta, bilo da se nalazite u Beogradu, Kraguejvcu, Kraljevu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Subotici ili nekom drugom gradu u Srbiji…

Uživajte u idealnoj avanturi i preuzmite vašu dozu bonusa SVAKOG DANA!

Još uvek nemate korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJE vas čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

BONUS VEST: Ovog leta, ekskluzivno u Meridianu se održava promocija PINATA LOCA MADNESS koja donosi nagrade za stotinu najboljih igrača!

Ako se pokažete kao najbolji među njima osvojićete PUT U MEKSIKO ZA DVOJE! Pored toga očekuje vas još vrednih nagrada: električni skuter, električni trotinet, poklon spinovi i sjajni bonusi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.