Poklon o kojem si oduvek maštao: OVDE te čeka 365.000 DINARA!

Uživaj u potpuno besplatnoj zabavi narednih godinu dana – poseti Meridian i preuzmi 365.000 DINARA POKLON DEPOZITA

Naredna promocija koju vam sa ponosom predstavlja Meridian će podjednako obradovati ljubitelje sportskog klađenja i slot igara. Pridruži se najvećoj žurki i postani jedan od 100 odabranih.

Pokaži svoju lojalnost i bićeš nagrađen za to! Kad god uplatite 1.000 ili više dinara na vaš korisnički nalog rastu vam šanse da se izborite za 365 DANA BESPLATNE ZABAVE.

Sto igrača sa najvećim brojem transakcija učestvuju u finalnom delu, a najsrećniji među njima osvaja poklon depozit od 1.000 DINARA narednih 365 dana! Svoj depozit možete koristiti kako na slot/live dealer/poker igre tako i na sportske tikete.

Još uvek nemate korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJE vas čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

BONUS VEST: Ovog leta, ekskluzivno u Meridianu se održava promocija PINATA LOCA MADNESS koja donosi nagrade za stotinu najboljih igrača!

Ako se pokažete kao najbolji među njima osvojićete PUT U MEKSIKO ZA DVOJE! Pored toga očekuje vas još vrednih nagrada: električni skuter, električni trotinet, poklon spinovi i sjajni bonusi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.