Tiket dana (četvrtak, 24.08.2023)

Tiket dana

Retko kada će ponuda biti ovako bogata kada su u pitanju evropski mečevi, kao što će to slučaj biti ovog četvrtka, kada nas očekuju prvi susreti plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope i Ligu konferencije.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Olimpijakos – Čukarički – I2+ @ 2.50 u Mozzartbet

Prvi meč koji smo za vas analizirali u dnevnom tiketu za četvrtak se igra u Pireju gde će fudbaleri Olimpijakosa u okviru prvog duela plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope ugostiti Čukarički.
Olimpijakos se prošle sezone nije proslavio u grčkom prvenstvu, pa su se crveno-beli morali zadovoljiti sa plasmanom u kvalifikacije za drugo po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje.
Pred početak sezone je bilo nekoliko zanimljivih dolazaka u klub, međutim, postavlja se veliko pitanje da li je Oli favorit za naslov prvaka, pored sve boljeg Panatinaikosa, AEK-a, ali i PAOK-a.
Na premijeri novog šampionata najtrofejniji grčki klub je na svom stadionu savladao ekipu Panseraikosa, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Čukarički je sa druge strane već napravio ogroman uspeh sa plasmanom u grupnu fazu Lige konferencija, pa je ovaj duel sa Olimpijakosom samo bonus za tim sa Banovog brda, jer je zaista teško očekivati da bi izabranici Igora Matića, inače bivšeg fudbalera Čukaričkog mogli da eliminišu daleko kvalitetniji grčki tim.
Za Čuku se stvari ne odvijaju najbolje ni u prvenstvu, gde je ovaj tim u prošlom kolu poražen od IMT-a na gostovanju sa 3:0.
Za očekivati je da crveno-beli iz Pireja od samog starta krenu ofanzivno ka golu rivala, pa je topla preporuka igra I2+ uz sjajnu kvotu 2.50 u Mozzartu.

Fenerbahče – Tvente – 1-1 @ 2.30 u Mozzartbet

Druga dva duela koja smo za vas pripremili u dnevnom tiketu za četvrtak nam dolaze iz kvalifikacija za treće po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje – Ligu konferencije, gde će u prvom meču plej-ofa Fenerbahče na svom stadionu ugostiti Tvente.
Pre svega, treba napomenuti da se Fener dosta pojačao u letnjem prelaznom roku, pošto su opremu jednog od najtrofejnijih turskih klubova zadužili, Tadić, Džeko, Fred, Under, Bekao, Kent i Điku, a kada na sve to dodamo Bačuaija, Pereza i Kinga slobodno možemo konstatovati da će borba za naslov prvaka u Turskoj biti nikad zanimljivija, pošto je i Galatasaraj napravio pakleno dobar tim.
U dosadašnjem toku šampionata tim iz Istanbula je ostvario dva trijumfa, a u prošlom kolu je Fener slavio na gostovanju kod Samsuna, kada je bilo 0:2.
U goste im stiže Tvente koji je prošle sezonu završio na petom mestu na tabeli što je donelo plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija, što je sjajna stvar pošto holandski predstavnik prošle sezone nije učestvovao u evropskim takmičenjima.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja Eredivizije, u ovom trenutku se nekadašnji šampion Holandije nalazi na deobi prvog mesta na tabeli uz maksimalnih šest osvojenih bodova. U prošlom kolu je savladan Cvole na domaćem terenu sa 3:1.
Previše je ovo jak tim Fenera da ne bi došao do plasmana u Evropu, i za očekivati je da tim iz Istanbula slavi u prvom meču protiv Tventea, pa vam predlažemo prelaz 1-1 koji kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.30.

Rapid Beč – Fiorentina – 2 @ 1.70 u Mozzartbet

Rapid iz Beča spada u red najtrofejnijih austrijskih timova, a do sada je klub iz austrijske prestonice čak 32 puta dolazio do naslova prvaka Austrije, uz konstataciju da se to poslednji put dogodilo još 2008. godine.
Prošlu sezonu je Rapid završio na četvrtom mestu na tabeli, što je bilo dovoljno za plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije, gde je austrijski predstavnik u trećem kolu bio bolji od Debrecina. Prvi duel u Beču je veoma zanimljivo završen bez pogodaka, dok je u revanšu u Mađarskoj austrijski predstavnik slavio sa više nego ubedljivih 0:5 i došao nadomak plasmana u treće po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje.
Sjajna uvertira za duel sa Fiorentinom je bio i poslednji meč austrijske Bundeslige, pošto je Rapid demolirao Linc na gostovanju sa 5:0, i učvrstio se na trećem mestu na tabeli.
Fiorentina je prošle sezone stigla do finala Lige konferencija, ali je nažalost italijanski predstavnik tu poražen od Vest Hema i to nakon primljenog pogotka u poslednjim trenucima susreta.
Preko prvenstva Viola nije ni izborila plasman u kvalifikacije za neko od evropskih takmičenja, međutim, kako je Juventus izbačen iz Evrope, izabranici Vinčenca Italijana su ponovo došli u situaciju da se bore za ulaz u takmičenje koje su zamalo osvojili prošle sezone.
U prvom kolu ovogodišnjeg izdanja Serije A tim iz Firence je odigrao jedan fantastičan meč i potpuno zasluženo slavio na gostovanju kod Fiorentine, pošto je taj duel završen rezultatom 1:4.
Mišljenja smo da je Fiorentina daleko bolji rival i da će to pokazati već na ovom prvom meču u Austriji, pa vam savetujemo da odigrate 2 uz kvotu 1.70 u Mozzartu.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.