Tiket dana Mundobasket (nedelja, 27.08.2023)

U duhu košarkaškog Svjetskog prvenstva koje je već uveliko u toku, danas smo za vas spremili tiket u kom smo analizirali utakmice upravo sa ovog takmičenja. Na programu je 8 utakmica, a mi smo spremili one najzanimljivije. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u vrijeme sastavljanja tiketa.

Australija – Njemačka – 2 @ 2.10 u Circusbet

Odmah na početku programa nas očekuje meč između dvije izuzetno kvalitetne ekipe koje pretenduju na sam vrh ovog takmičenja. U prvom kolu obje reprezentacije su slavile ubjedljivom razlikom i tako maltene već zakoračile u narednu rundu takmičenja. Međutim ovaj meč će odlučiti ko će na kraju završiti na prvom mjestu u grupi. Tačno je da je Australija na ovo prvenstvo stigla sa pregršt kvalitetnih igrača od kojih polovina nastupa u NBA ligi, ali mišljenja smo da Njemačka ovde može do iznenađenja. Nekako ispod radara prolazi kvalitet Njemačke reprezentacije koja okuplja takođe niz iskusnih i dobrih igrača na čelu se Šroderom i Vagnerom. Vrijedi pokušati sa iznenađenjem i pobjedom ”gostiju” u ovom slučaju, konačan ishod 2, po kvoti 2.15 u Circusbetu.

Liban – Kanada – H2 (granica 39.5) @ 1.95 u Circusbetu

Brutalna partija Kanade u prvom kolu prvenstva i demoliranje Francuske pokazalo je svima da se ova reprezentacija ne šali i da i pored izostanka najboljih igrača Mareja i Viginsa itekako imaju čemu da se nadaju. Francuzi su u drugom poluvremenu potučeni i Kanada bi pobjedom protiv Libana praktično osigurala sebi prvo mjesto u grupi. Kada je riječ o Libanu, jasno je svima da u grupi sa Francuskom, Kanadom i Letonijom nemaju šta da traže. U prvom kolu su poraženi od Letonije sa 39 razlike, koja je uz to znatno slabija od sastava Kanade, pa prema tome ubjeđeni smo da će ih Kanada savladati uz minimalnu razliku od bar 40 poena. Hendikep na Kanadu od 39.5 plaća se kvotom 2.00 u Circusbetu.

Francuska – Letonija – H1(granica 13,5) @ 2.05 u Circusbetu

Slobodno možemo reći blamaža Francuza u prvom kolu i poraz od direktnog rivala za prvo mjestu u grupi ,ali i medalju, sa čak 30 razlike, iziskuje određenu reakciju kod igrača. Ekipa Letonije se prosto mora savladati ili je za njih ovo prvenstvo završeno. Letonci su na ovom prvenstvu u najslabijem sastavu u poslednjih par godina, a glavna zvijezda Porzingis je odsutan. Francuska je nesumnjivo kvalitetniji sastav i očekujemo da se u ovoj utakmici bar malo iskupe za poraz u prvom kolu, pa je prema tome naš prijedlog pobjeda Francuza uz navedeni hendikep od 13.5 poena, a koeficijent za to je 2.10 u Circusbet kladionici.

Litvanija – Meksiko – G- (granica 74.5) @ 1.70 u Circusbetu

Meksiko je u prvom meču protiv Crne Gore poražen sa čak 20 poena razlike iako su u jednom momentu bili itekako konkurentan protivnik. U ovom meču su ostali na ubačenom 71 poenu, a u odnosu na taj meč, granica na njihov ukupni broj koševa je porasla za 1 poen, sa 73.5 na 74.5. Crna Gora im je dopuštala malo više slobode a mišljenja smo da će Litvanija, sa Kuzminskasom i Valancijunasom u reketu, ovo itekako ”zaključati”. Ukoliko bude uobičajenog angažmana Litvanije u odbrani, a uzimajući u obzir sve boljke Meksika u napadu, kao i nadmoć u reketu, dolazimo do zaključka da gost ovde ide u minus sa ponuđenom granicom poena. Gost manje od 74.5 poena, po kvoti 1.75 u Circusbet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u Circusbet kladionici iznosi 14.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.