Tiket za veče (subota, 26.08.2023)

tiket dana

Subota veče nam donosi nekoliko veoma zanimljivih mečeva širom Evrope i Južne Amerike, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz italijanskog, španskog i brazilskog šampionata.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Milan – Torino – 1-1 @ 2.80 u Mozzartbet

Milan je prošle sezone stigao do svog primarnog cilja a to je naravno plasman u Ligu šampiona, a ovog puta će Rosoneri pokušati ponovo da napadnu Skudeto.
Iz kluba je u transferu vrednom 70 miliona evra otišao Tonali, a za taj novac je milanski gigant doveo nekoliko veoma kvalitetnih fudbalera. U prvom kolu su Rosoneri bez većih problema slavili na gostovanju kod Bolonje, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Torino pred svaku sezonu najavljuje napad na poziciju koja vodi u neko od evropskih takmičenja, ali od toga na kraju ipak ne bude ništa, što je naravno bio slučaj i prošle sezone.
U prvom kolu ovogodišnjeg izdanja italijanske Serije A popularni Bikovi su samo remizirali na svom stadionu protiv povratnika Kaljarija, pošto je taj susret završen bez pogodaka, a treba biti realan pa priznati da je najstariji italijanski klub bio veliki favorit uoči tog susreta.
Veliki kvalitet je na strani Rosonera, koji će po našem mišljenju od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu Torina, pa vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 uz kvotu 2.80 u Mozzartu.

Sevilja – Đirona – 1 @ 2.10 u Mozzartbet

Drugi duel u večernjem tiketu za subotu nam stiže iz španske La Lige, gde će Sevilja na stadionu Sančez Pichuan ugostiti Đironu.
Sevilja je ponovo katastrofalno započela ovogodišnje izdanje španskog fudbala, pošto Andalužani u prva dva kola imaju isto toliko poraza.
U prvom kolu je prošlosezonski osvajač Liga Evrope poražen na svom terenu od Valensije, da bi u prošlom kolu Berberini doživeli poraz i na gostovanju kod Alavesa u jednom spektakularnom susretu na kom smo videli čak sedam pogodaka (4:3), i sigurno je da je sve to upalilo crveni alarm u Andaluziji.
Đirona je sa druge strane samo nastavila tamo gde je stala prošle sezone, pošto se nakon dva odigrana kola tim iz Katalonije nalazi na sjajnom četvrtom mestu na tabeli. Nakon remija u prvom kolu na gostovanju kod Sosijedada, u prošlom kolu je Đirona na svom terenu demolirala Hetafe sa 3:0.
Ipak, Sevilji već u ranoj fazi šampionata gori pod nogama, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu uz fantastičnu kvotu 2.10 u Mozzartu.

Flamengo – Internasional – 1 @ 1.45 u Mozzartbet

Poslednji meč u večernjem tiketu za subotu nam dolazi iz brazilske Serije A, koja se za razliku od La Lige i Serije A, uveliko igra.
Dosta više smo očekivali od Flamenga ove sezone pošto se tim sa Marakane nalazi na trećem mestu na tabeli uz čak trinaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Botafogo, pa je evidentno da Flamengo ni ove sezone neće doći do naslova prvaka Brazila što je svakako bio primarni cilj pred početak sezone.
U prošlom kolu je jedan od najtrofejnijih brazilskih klubova slavio na gostovanju kod Koritibe u jednom zaista sjajnom susretu koji je završen rezultatom 2:3.
Internasional se u ovom trenutku nalazi tek na četrnaestom mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala još jedan izuzetno loš me i to pred svojim navijačima protiv Fortaleze, koja je na kraju slavila sa 0:1.
Flamengo je bez mnogo razmišljanja veliki favorit na ovom premijernom susretu 21. kola brazilske Serije A, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.45 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 8.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.