LET DO FANTASTIČNIH BONUSA – Pridruži se i uživaj u SPEKTAKULARNOJ ZABAVI!

U toku je grandiozna Freebet Euforija u Meridianu! Pridružite se i vi i preuzmite neodoljive bonuse svakog dana!

Sve što ste oduvek želeli da vam se desi ovog leta, priuštio vam je Meridian! Pored fantastičnih promocija rezervisanih za ljubitelje slotova, stiže akcija koja će obradovati ljubitelje neobičnih igrica.

Ukoliko do sada niste isprobali hit igru Aviator, sada vam se pruža savršena prilika za to! Pridružite se Freebet Euforiji koja će trajati sve do kraja avgusta i preuzmite magične bonuse SVAKOG DANA!

Svakom odigranom rukom osvajate 20 poena, dok vam 100 dinara uloga donose dodatna dva poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

50 najboljih igrača na dnevnom nivou će biti nagrađeno freebetovima o čemu će biti obavešteni putem notifikacije na svom korisničkom nalogu.

Ne propustite let do fantastičnih bonusa!

Još uvek nemate korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJE uz promo kod bullseye vas čeka 5.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

BONUS VEST: Ovog leta, ekskluzivno u Meridianu se održava promocija PINATA LOCA MADNESS koja donosi nagrade za stotinu najboljih igrača!

Ako se pokažete kao najbolji među njima osvojićete PUT U MEKSIKO ZA DVOJE! Pored toga očekuje vas još vrednih nagrada: električni skuter, električni trotinet, poklon spinovi i sjajni bonusi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.