Tiket dana (utorak, 29.08.2023)

Tiket dana

U naredna tri dana završavaju se kvalifikacije za evrpske kupove i saznaćemo kompletan spisak ekipa koje će igrati u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija. Kvote iz današnjeg tiketa bile su aktuelne u vreme njegovog sastavljanja.

Jang Bojs – Makabi Haifa – GG3+ @ 1.97 u CircusBet

Švajcarski prvak doneo je odličan rezultat iz Izraela, ali je remi u Haifi samo polovina posla do Lige šampiona. ”Mladi momci” su odložili svoj meč u Super ligi Švajcarske, što je i razumljivo jer im je ovo utakmica sezone. Pobeda nad Makabijem donela bi stabilnost na više nivoa, pre svega finansijskom, a onda i takmičarskom, barem do Nove godine. Početak sezone nije bio sjajan i pored činjenice da još nisu izgubili, ali su nekoliko puta ostajali bez pobede u prvenstvu. Makabi je bio bliži pobedi u prvom meču a,i nije uspeo da dođe do makar jednog gola. Njihov put je bio duži, pre plej-ofa su morali da izbace tri rivala, prvo Hamrun sa Malte, pa Šerif iz Moldavije i Slovan iz Bratislave. Ni prethodni rivali nisu bili naivni, a nisu to ni Švajcarci. Pitanje pobednika, po nama, potpuno je otvoreno, a čini nam se da bi sada golova moralo biti, bar tri i makar po jedan na obe strane. Za GG3+ kvota je 1.97 u kladionici CircusBet.

Galatasaraj – Molde – 1x,GG @ 2.11 u CircusBet

Uživanje je bilo gledati meč iz Norveške pre sedam dana. Molde je bio bolji, imao je 22 udarca ka golu Galatasaraja, ali je u 93. minutu turski tim stigao do trijumfa od 3:2. I pored velike prednosti koju turski prvak ima pred revanš, ne smatramo da je sve gotovo. Skandinavci su poznati po tome da igraju na isti način i na svom terenu i na strani. Ipak, sada će se u Istanbulu susresti sa neverovatnim pritiskom sa tribina očekuje se paklena atmosfera i nijednoj ekipi neće biti prijatno da igra u takvom okruženju. Moraže Molde da bude na visini tokom svih 90 minuta, ali neće smeti da se brani, jer i nema šta da čuva. Za Galatu je ulazak u Ligu šampiona prioritet, posebno jer nisu imali mnogo uspeha u Evropi prethodnih godina, pa je čak i turska Super liga mnogo pala na UEFA rang listi, pa čak i nemaju predstavnika u Ligi Evrope, a samo prvak ide u kvalifikacije za Ligu šampiona. Molde je do plej-ofa izbacio Helsinki i Klaksvik, dok je Galata bila bolja od Žalgirisa i ljubljanske Olimpije. Ovde će ponovo biti golova, a naš predlog je dupla šansa na domaćin uz igru gol-gol. Za 1x,GG kvota je 2.11 u kladionici CircusBet.

Piza – Parma – x2,0-2 @ 2.30 u CircusBet

I Parma i Piza su od starta pokazali da žele u Seriju A. Krstaši iz Parme su dva puta igrali pred svojim navijačima i oba puta slavili identičnim rezultatom. Pobedili su Feralpisalo i Ćitadelu sa po 2:0 i čini se da su zaboravili poraz u polufinalu plej-ofa od Kaljarija prošlog proleća. Piza se nije domogla plej-ofa mada su u jednom delu prošle sezone imali neverovatan niz pobeda i sve je ukazivalo na to da mogu u vrh tabele. Na kraju ih je koštalo to što su bili bez pobede na poslednjih osam utakmica, sa samo dva osvojena boda. I pored pobede u jedinom meču odigranom u Seriji B od početka sezone, ostaje da vidimo da li su njihove ambicije takve da žele po svaku cenu u elitu. Ipak, trijumf u Đenovi protiv Sampdorije ne sme se potceniti i Piza će i protiv Parme ići na pobedu. U dve prethodne sezone u Seriji B u duelima ova dva tima, pala su ukupno tri gola. Tri puta je bilo nerešeno, a u poslednjem duelu Piza je slavila u Parmi minimalnim rezultatom. Ne verujemo da će Parma izgubiti, a golova neće biti mnogo. Za x2,0-2 koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 2.30.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici CircusBet iznosi 9.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.