NAJVEĆE KVOTE – NAJBOLJE NAGRADE: Kladi se u Meridianu, isprati Mundobasket i ZAKUCAJ POBEDU!

Pogodi najveću kvotu i zakucaj pobedu vrednu sjajnih nagrada!

Košarkaška reprezentacija Srbije pruža sjajne partije na Mundobasketu i za sada ne zna za poraz u grupnoj fazi. “Orlovi” su slavili protiv Kine, Portorika i Južnog Sudana, što znači da su zauzeli prvo mesto u grupi B, te su spremni za nastavak takmičenja.

A, da li ste spremni i vi?

Ono najbolje tek kreće jer grupna faza bila je samo zagrevanje! U nastavku Svetskog prvenstva očekujemo još bolju igru i neizvesnije utakmice, a nadamo se i nove pobede srpskih košarkaša. Za nastavak takmičenja, sportska kladionica Meridian pripremila je mnogo toga zanimljivog – sjajne bonuse za online klađenje, najveće kvote na planeti, kao i novo takmičenje koje vam može doneti vrhunske nagrade!

Evo o čemu se radi: za početak je potrebno da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji uz promo kod bullseye i preuzmete fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Nakon toga – iskoristite NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI i odigrajte novi tiket, a toplo vam preporučujemo da isti sadrži barem jedan meč sa Mundobasketa!

Zašto? Zato što vas baš taj tiket može odvesti do sjajnih robnih nagrada! Naime, Meridian je spremio novo takmičenje – TVOJA ŠANSA DA ZAKUCAŠ POBEDU, tokom kojeg treba da odigrate tiket sa barem jednom utakmicom sa Mundobasketa, pogodite najveću kvotu i – nagrade su vaše!

U igri su iPhone 14PRO, Sony PS5, pokloni iznenađenja i još mnogo bonusa za klađenja, što znači da nas čeka prava fešta i velika borba!

Pokažite svoje kladioničarsko umeće i uz malo sreće – postanite dobitnici ovih sjajnih nagrada!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.