Tiket dana tenis (sreda, 30.08.2023)

Već je gotovo prvo kolo na poslednjem grend slemu u sezoni. Već je bilo iznenađenja na čuvenom US openu, ali ih tek očekujemo. Dvojica najboljih, Karlos Alkaraz i Novak Đoković, nisu imali problema na startu sa svojim rivalima. I večeras, kao i toku noći, očekuju nas zanimljivi dueli. Predložene kvote i granice važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Dominik Tim – Ben Šelton – 1 @ 2.03 u Mozzartbet

Na jednoj strani imamo osvajača ovog turnira a na drugoj momka od 20 godina koji se oslanja isključivo na fantastični servis. Nekako su nam i emocije na strani tenisera iz Austrije kome želimo što skoriji povratak u svetski vrh. Ne ide sve po planu kod Dominika Tima, povrede se ređaju, kao njihova posledica i porazi, a imao je mnogo problema i na psihičkom planu, kao da nije izdržao nakon titule na US openu 2020. godine. Ipak, Tim je igrao finale u svom KIcbilu, pa preskočio celu američku turneju i došao našpanovan u ”veliku jabuku”. U prvom kolu je lako porazio odličnog Ukrajinca Bublika, pa smatramo da može i Šeltona, koji ima razoran servis, ali ništa više od toga. Ako se Tim izbori sa početnim udarcem Amerkanca, može do pobede. Za pobedu Dominka Tim kvota je 2.03 u kladionici Mozzartbet.

Tomi Pol – Roman Safiulin – UG + (granica 36,5) @ 1.75 u Mozzartbet

Ruskog tenisera u punoj meri smo upoznali na ovogodišnjem Vimbldonu gde je stigao čak do četvrtfinala, a i u njemu namučio Janika Sinera. Osvojio je veliki broj bodova i krenuo na svetskom vrhu, da bi onda razočarao na naredna dva turnira, na kojima je igrao, Sinsinatiju i Vinston-Sejlemu, i ispadao u prvom kolu. Prvu pobedu nakon Vimbldona ostavario je pre dva dana u prvom kolu US opena nad veteranom iz Italije Markom Čekinatom. Nije imao težak posao, Čekinato je igrač za šljaku, mada to više nije teniser koji je pobedio Đokovića na Rolan Garosu, sada već davno. Čini se da Safiulina motivišu najveći turniri pa Tomiju Polu neće biti lako. Domaći teniser je u sjajnoj formi, u Torontu je igrao polufinale, prethodno izbacivši Alkaraza, ali mu se Španac revanširao, doduše uz dosta muke, u Sinsinatiju. Može Pol do samog kraja uz povoljan raspored, a svakako je favorit protiv Rusa. Međutim, ne očekujemo brz i lak meč, pa predlažemo igru na veći broj gemova od ponuđene granice koja je na 36,5 ukupno. Za (+) gemove kvota je 1.75 u kladionici Mozzartbet.

Aslan Karacev – Roberto Karbaljes-Baena – 2 @ 3.40 u Mozzartbet

Obojica tenisera napravila su iznenađenje u prvom kolu, veće, čini se, Španac. Karbaljes-Baena je uspeo da porazi četvrtog nosioca Holgera Runea i to u četiri seta. Nije Španac nepoznat teniser, ali se nekako uvek zaustavljao pre velikih dotignuća. Protiv Danca je pokazao da može biti veoma opasan i na najvećoj sceni, i ne samo na šljaci, na kojoj je ove sezone u Marakešu stigao i do titule. Karacev je podsetio na igre sa Australijen opena pre tri godine, ali Rus od te sezone više ne pravi velike rezultate. U prvom kolu je iznenadio Jiržija Lehečku, ali treba biti iskren i reći da je Čeh samo dva dana pre tog meča igrao finale Vinston-Sejlema, koje je izgubio, pa nije mogao da se oporavi ni fizički, a ni psihički. To je Karacev iskoristio, ali treba reći da je njegova podloga šljaka, na kojoj je ove sezone bio sjajan u Madridu i na Rolan Garosu. Jeste favorit Rus, bar po kladionicama, ali nam se čini da bi Karbaljes Baena mogao do pobede, a kvota je odlična. Za dvojku se dobija koeficijent 3.40 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 12.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.