JEDAN KORAK I VRHUNSKI BONUS JE TVOJ: Deponuj i osvoji 50% više svakog dana!

Deponuj putem mreže Meridianovih eksternih partnera i osvoji 50% više svakog dana!

Da li ste ikada maštali o neodoljivim bonusima koji vas očekuju svakog dana? Od sada je i to moguće, ekskluzivno uz Meridian. Samo jedan korak vas vodi do magične doze bonusa!

Kad god uplatite 1.000 ili više dinara putem mreže Meridianovih eksternih partnera očekuje vas 50% BONUSA NA PRVI DNEVNI DEPOZIT! Potrebno je samo da izvrtite vaš depozit na slot/live delaer/poker ponudi i pomenuti bonus je vaš!

Spisak mreže Meridianovih eksternih partnera možete pogledati OVDE, i verujte nam na reč – lokacije us vam bliže nego što mislite!

Gotovo na svakom koraku možete naići na Impel trafike, Payspot menjačnice, Paralela trafike, Transaks i brojna druga uplatna mesta, bilo da se nalazite u Beogradu, Kragujevcu, Kraljevu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Subotici ili nekom drugom gradu u Srbiji…

Stoga ne čekajte, deponujte i magičan bonus je vaš!

Još uvek nemate korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJE uz promo kod bullseye vas čeka 5.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

BONUS VEST: Ovog leta, ekskluzivno u Meridianu se održava promocija PINATA LOCA MADNESS koja donosi nagrade za stotinu najboljih igrača!

Ako se pokažete kao najbolji među njima osvojićete PUT U MEKSIKO ZA DVOJE! Pored toga očekuje vas još vrednih nagrada: električni skuter, električni trotinet, poklon spinovi i sjajni bonusi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.